Ga naar inhoud

Bertus2691

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bertus2691

  1. yin yang moet ik alle batterijen apart opladen? ik bedoel elke batterij afzonderlijk? ik heb ze gemeten 3.7 volt en sommige 3.92 volt. gemeten met multimeter . maar even terug op me vraag . ik heb de batterijen nog niet aan elkaar gelast met de puntlasser. moet ik ze allemaal uit de houders halen en apart eerst opladen per 4 stuks ofzo?. het is voor het eerst dat ik ze ga bouwen en wil geen fouten maken. ik heb geoefend met puntlassen op oude lege batterijen die te weinig voltage hadden met nikkelstrip erop gelast. ook hier heb ik vragen over. hoe moet ik die lasser afstellen ? 12 v 20 ah....80 ah spotwelder de xt 60 op welke stand moet hij staan? ik deed het op 18 en de nikkelstrip zat keivast. heb er met een tang aan getrokken ik heb op internet gezocht maar kon dat niet vinden over de afstelling. ik zal een paar fotos maken van de spotwelder en de batterijen. die plaats ik morgen
  2. hahaha ja kan ik doen...... arme kip..... hij past bijna in het ei...
  3. dus met de 3 s 40 amp zit ik wel goed of schuilt er nog gevaar ergens? ik doe dit voor het eerst en ben erg voorzichtig. de batterij van 6o volt heb ik helemaal gesloopt om er 2 andere van te maken. 12 volt is makkelijker voor mij om mee te werken. dus schuilt er nog ergens gevaar nu?
  4. ik heb een volautomatische broedmachine voor kippen eieren. en ze worden 2 keer per dag gedraaid per 24 uur . maar ik wil een emoe ei uitbroeden in de broedmachine. en het is noodzakelijk dat het ei 3 keer per 24 uur gedraaid word elke keer een kwart slag. is er iets in de handel om mijn draaimotor met wat electronica om te bouwen dat hij ipv2 keer 3 keer gaat draaien? wie heeft er tips? heb al even gezocht op google maar kon nog niets leuks vinden. wie weet een oplossing?
  5. het was van mij een meetfout met multimeter. ze zijn toch 3.7 volt ik heb er 2 12 volts batterijen van gebouwd met 2 accubakjes via ali expres gekocht met 3 s 40 amp bms. 21 batterijen 3 rij van 7 moet ze nog wel ff lassen met de spot welder ook gekocht bij aliexpres het is voor de eerste keer dat ik dit doet ik heb ALLEEN 1 PROBLEEMPJE IK WEET NIET HOEVEEL mah de batterijen zijn er staat niets op helaas. dus misschien moet ik een mah metertje aanschaffen om de capaciteit te weten van de batterij. of kan ik dat ook meten met een multimeter de mah van 1 batterij? ik weet het niet.
  6. ik heb het gevonden bedankt als u wilde reageren
  7. ik heb oplaadbare batterijen van 7.7 volt en wil een accupack van 12 volt ervan maken hoe ga ik =dat doen . normaal zijn ze 3.7 volt 1 batterij maar ik bezit wel 50 batterijen van 7.7 volt wie kan mij raad geven. ik had al accubakken gekocht voor 12 volt 3 s bms maar kan ik die nog gebruiken? ik weet echt niet wat ik nu ermee aan moet met 7.7 volts batterijen wat eerst een accu van 60 volt maar die heb ik uit elkaar gehaald omdat er een storing in zat. en wilde ze nu gebruiken voor een 12 volts batterij te maken wie geef me tips
  8. het knopje is trouwens van kunststof als hij doormidden gebroken is zou ik zelf een knopje maken van een knoop van een jas ofzo een klein gaatje inboren en vastlijmen. misschien een stukje rond kunststof halen en gaatje in boren er is vast wel iemand die dat kan in jou familie of vriendenkring en dan ook een klein gaatje in een zijkant boren en draad tappen en een klein imbus boutje indraaien zodat hij vast blijf zitten op de platte kant van jou draai mechanisme. eventueel wil ik dat gerust voor u maken en opsturen naar u als u nietmand kan vinden .niet zo heel moeilijk om te doen. en schoonmaken van uw oliestel . ikzelf doe het met dasty ontvetter . eerst het grove eraf met keukenpapier en dan ontvetter erop.
  9. esmee jou katoen zit schuin even eruit halen recht erin stoppen is even priegelen maar anders draait hij je katoen niet omhoog moet echt recht erin zitten en dat knopje heb jij dat nog van het draaimechanisme ? misschien vastlijmen ??
  10. ik gebruik petroleum van action. de lampenolie en heb zojuist een can petroleum gekregen van 30 liter van een broer uit belgie om te proberen. de 1 pitters branden perfekt erop mijn stormlampen ook een mooie heldere vlam maar die driepitter wil gewoon niet , ik ga de katoenen vervangen heb ook zojuist een tweepitter gekocht voor 15 euro op marktplaats. ik heb veel geprobeerd en kook diverse maanden op lampenolie en alles word goed gaar. zelfs eieren koken lukt perfekt. en soharma en verse worst heb zelfs diverse dingen ingeweckt op petroleumstel. ik bezit nu 1 3 pits en 1 tweepit en 3 1 pits
  11. ik had dezelfde problemen met die drie pitter. ik heb 3 1 pitters en daar kook ik geqweldige op maar die drie pitter heb er problemen mee met die vlamhoogte verbrand direkt het katoen en zakt de vlam bijna uit. ik denk nieuwe katoen te monteren
  12. Ik Ben sinds kort aan het wecken. Heb verschillende merken glazen. En ook die dikke ringen nodig hebben. Na wat expirimentele dingen doe ik twee platte ringen van weck. Op elkaar. En wecken maar. Sluiten perfect af. Sap ingemaakt en perennial en appels en appelmoes. En nu ga ik kip proberen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...