Ga naar inhoud

VincentGM

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

VincentGM's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

16

Community reputatie

 1. Dank voor de reacties. Sorry, ik was me niet bewust dat een soortgelijk topic al elders stond...
 2. VincentGM

  GMO vrij zaad.

  Ik ben op zoek naar een zadenvoorraad, die 100 procent GMO-vrij is. Ik was vandaag bij de demonstratie tegen Monsanto, en dat bedrijf is dusdanig wijdvertakt, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Heeft iemand een goede link of plek waar ik een mooie zadenbank kan kopen?
 3. @Greener, @Dr.Prepper, sorry dat ik ik wederom een draadje plaats dat kennelijk al bestaat. Is me vorige week ook al overkomen. Ik ben vrij nieuw hier... Meh.
 4. Beste medepreppers, tot op heden heb ik dit niet voorbij zien komen, maar zijn jullie ook voorbereid op amusement en vermaak tijdens een langdurige SHTF? Persoonlijk zie ik tegen die tijd dingen als Scrabble, de Kolonisten van Catan, kaartspellen alsmede andere bordspelen van evident belang. Ditzelfde geldt voor boeken en tijdschriften. Puur om de verveling, die er zal komen, tegen te gaan. Dit soort dingen zijn geen primaire behoefte, maar ze maken het zeker een stuk draaglijker. Vooral wanneer men bijvoorbeeld kinderen heeft. Dit is wellicht eens interessant om over na te denken. Ciao, Vincent
 5. Beste medepreppers, AH heeft tot zondag zowel tonijn als kikkererwt, linzen en bonen in de bonus. Ik zag het vandaag, dus het is redelijk kort dag. Echter, voor degenen die dit lezen, dit is zonder problemen houdbaar tot 2015/2016, dus doe er je voordeel mee. Dat heb ik in ieder geval gedaan. Ciao, Vincent
 6. Beste medepreppers, Dit is een tip die ik graag met jullie deel. Een vriend van mij woont nabij de Dapperstraat in Amsterdam, waar de welbekende dappermarkt wordt gehouden. Tegen sluitingstijd van de markt (meestal rond 17.00 uur), gooien de meeste marktkooplui hun waren weg. Echter, als je zo iemand even aanschiet en vraagt of hij nog wat over heeft, dan haal je negen van de tien keer de jackpot. Dit heeft weinig met preppen te maken, maar, je hebt wel de meest dagverse ananassen, avocado's en noem maar op. Gratis. Ik kom zelf uit een wat kleinere stad, en heb dit ook geprobeerd bij de lokale marktkooplui. Het werkt. Nogmaals, dit is qua preppen niet aan de orde, maar toch is dit een mooie ad hoc toevoeging aan de voorraad/maaltijd etc.
 7. Budgetprepper? Ja, zeker! Het beste blijft, in mijn optiek, foldertjes in de gaten te houden. Aldi, Lidl, maar ook zeker de Albert Heijn niet vergeten. Vaak hebben ze producten waarop een 35% kortingssticker zit, die eigenlijk helemaal niet ter zake doet en nog makkelijk een aantal maanden/jaren mee kunnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...