Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Citizenx

Lid
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Citizenx

 1. Hier in de buurt zit een toko die er misschien wel meer dan 100 heeft staan.
 2. Schatrijk of straatarm; als je zelf je hout hakt heb je het twee keer warm!

 3. Ik gebruik altijd de pluizen uit de condensdroger als aanmaakmateriaal voor firesteel. Werkt echt perfect !
 4. Dat hangt helemaal van de situatie af. Als SHTF in mijn naaste omgeving plaatsvind dan zal ik eerst kijken of Bug in haalbaar is. Dat kan lang aan ben ik van mening. Zolang er maar geen massaplunderingen komen aan mijn voordeur, of zombies door alle ramen en deuren naar binnen stormen of er geen atoombom in mn voortuin gedropt word. ( Maar dan ga je helemaal nergens meer heen ). En als ik echt het huis uit moet, tsja daar zal ik dan maar eens over na moeten denken. Maar als het even kan ga ik voor bug in.
 5. Vuur geeft heerlijke warmte, het is gezellig en zeg nou zelf: het is gewoon leuk om een fikkie te stoken Pilsie dr bij en mij hoor je niet meer
 6. "Buiten de deur houden van inbrekers" dat houd dus in dat ze al niet eens binnen moeten kunnen komen. Ik zou zeggen: Bewegingsdetector op 2 of 3 strategische plekken om je huis verdekt opstellen, die een snoeihard geluid produceren vanaf een hoorn op je dak. Mocht die niet werken/falen kan je altijd nog de old skool manier toepassen: Gewoon een massief stalen knuppel achter elke deur en 1 onder je bed leggen. Dan komen ze nooit meer binnen Maar dat is natuurlijk niet toegestaan in Nederland, dus mijn tip: Zorg dat je niet te koop loopt met je hebben en houden. En laat het lijken alsof er
×
×
 • Nieuwe aanmaken...