Ga naar inhoud

Aaron

Lid
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Aaron

  1. Een zeer verhelderende interview met Michael Ruppert (die sommigen mogelijk kennen)! Met ruim 30 jaar onderzoek kaart hij zeer kritieke momenten in de geschiedenis aan en presenteert zijn eigen visie hierop. Tevens blikt hij vooruit op de toekomst, op de financiële gebeurtenissen die zich zullen voltrekken en hoe de samenleving zich hieraan dient aan te passen. Ik vind zijn visie zeer interessant, hij pleit voor samenwerking, het produceren van levensmiddelen op locaal niveau ipv afzondering als een eenling. Klik
  2. Een interessante korte lezing over duurzaamheid, toekomstige ontwikkelingen met het oog op (de onmogelijkheid van) permanente groei, peak oil, overgang van massaproductie naar kleine zelfvoorzienende gemeenschappen. Ik vind de onderlinge verbanden die hij legt zeer goed. Het deed me denken aan deze uitspraak van Albert Bartlett "The greatest shortcoming of the human race is our inability to understand the exponential function".
  3. Zeer spannende info hier. Ik ga op de korte termijn inkopen. Als je tijdelijk cash nodig hebt en je zilver of goud wilt verkopen, wat is de beste manier? Bij een officiële handelaar?
  4. Hallo, Ik heb rondgekeken en kon zo'n topic niet vinden. Kan iemand een lijstje met websites hier plaatsen van waaruit hij goud/zilver inkoopt (fysiek goud/zilver welteverstaan). Ik ben met name geïnteresseerd in zilver, hoe kan ik zien of ik echte zilver in mijn handen heb? Praktische tips? Een toets voor goud is ook handig. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...