Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Aaron

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Aaron

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Een zeer verhelderende interview met Michael Ruppert (die sommigen mogelijk kennen)! Met ruim 30 jaar onderzoek kaart hij zeer kritieke momenten in de geschiedenis aan en presenteert zijn eigen visie hierop. Tevens blikt hij vooruit op de toekomst, op de financiële gebeurtenissen die zich zullen voltrekken en hoe de samenleving zich hieraan dient aan te passen. Ik vind zijn visie zeer interessant, hij pleit voor samenwerking, het produceren van levensmiddelen op locaal niveau ipv afzondering als een eenling. Klik
 2. Een interessante korte lezing over duurzaamheid, toekomstige ontwikkelingen met het oog op (de onmogelijkheid van) permanente groei, peak oil, overgang van massaproductie naar kleine zelfvoorzienende gemeenschappen. Ik vind de onderlinge verbanden die hij legt zeer goed. Het deed me denken aan deze uitspraak van Albert Bartlett "The greatest shortcoming of the human race is our inability to understand the exponential function".
 3. Zeer spannende info hier. Ik ga op de korte termijn inkopen. Als je tijdelijk cash nodig hebt en je zilver of goud wilt verkopen, wat is de beste manier? Bij een officiële handelaar?
 4. Hallo, Ik heb rondgekeken en kon zo'n topic niet vinden. Kan iemand een lijstje met websites hier plaatsen van waaruit hij goud/zilver inkoopt (fysiek goud/zilver welteverstaan). Ik ben met name geïnteresseerd in zilver, hoe kan ik zien of ik echte zilver in mijn handen heb? Praktische tips? Een toets voor goud is ook handig. Alvast bedankt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...