Ga naar inhoud

Neeltje

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Nee

Neeltje's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

  1. Ik heb wel al een scenario geschreven en de opnames voor de video zullen aanstaande donderdag op vrijdag plaatsvinden, dus binnenkort kan ik de video online zetten. Mijn item zal een kruising tussen how-to en docu worden (dus informatief met tips voor de kijker om zelf ook voorbereidingen te plegen). Vandaar dat ik eerlijk commentaar nodig heb van preppers op onze "doomsday"-simulatie, zodat de kijker er ook nog wat van leert.
  2. Om nog even terug te komen op mijn eerste bericht; Omdat ik nog geen vrijwilligers heb gevonden voor mijn tv-item, wil ik het misschien anders aan gaan pakken. Zijn jullie - de preppers hier op dit forum - misschien bereid om online, via dit forum, commentaar te geven op een video? Dit commentaar kan ik dan verwerken tot een geacteerde video (die weliswaar ook anoniem zal gebeuren). Dan hoeft er niemand in beeld te komen en kunnen meerdere preppers hun tips en commentaar spuien, zodat ik een gevarieerde kijk er op krijg. Het commentaar is dan gericht op geschiktheid van locatie, voorraden, overige voorbereidingen etc. Ook tips en voorbeelden uit eigen ervaring/prepping zijn welkom! Zijn er mensen of denk je dat er mensen zijn die hier aan mee willen werken? Alvast bedankt!
  3. Bedankt voor je positieve reactie! Ik hoop zeker dat ik via dit forum nog iemand kan vinden. Het hele interview hoeft verder niet veel moeite te kosten; gewoon via de mail of PM is ook prima!
  4. Beste preppers! Al eventjes volg ik de opleiding Communicatie en Multimedia design aan de HU. Hierbij moet ik met een klein team een kort programma (audio visueel) in elkaar zetten en we hebben besloten dit vooral te focussen op "De gevaren voor Nederland". We zijn onder andere van plan om een kerncentrale te gaan bezoeken in verband met dit thema. Ik ben op dit forum terecht gekomen via mijn vriend, die zelf ook een beetje prepper is. Omdat ik het zelf eigenlijk ook allemaal best interessant vind, heb ik besloten om een (deel van) een project dus ook aan preppen te besteden. Waarvoor ik een oproep plaats is het volgende: We willen met ons team een (semi)realistische kijk op een eventuele ramp geven door er zelf een te simuleren. Dit willen we doen door onszelf 24 uur lang op te sluiten - wanneer er bijvoorbeeld een hevige storm heerst en er afgeraden wordt om uit huis te gaan - zonder stromend water en elektriciteit. Omdat wij totaal onervaren zijn op het gebied van preppen, doen we waarschijnlijk een hoop dingen "verkeerd" (of in ieder geval niet op de beste manier). Daarom wil ik graag een (of meerdere) prepper(s) vragen om advies/commentaar te geven op onze simulatie. Eventueel vragen we kort nog wat over de persoon zelf, maar dat zal niet de focus worden. Ik wil vooraf al zeggen dat - wanneer je dat graag wilt - je volledig anoniem zal blijven! Dit kan bijvoorbeeld doordat je niet herkenbaar in beeld komt (en we kunnen je stem vervormen als je dat wilt) en als je liever helemaal niet gefilmd wordt, dan kunnen we ook een digitaal/internet interview afnemen. Ik ben dus eigenlijk vooral op zoek naar jullie expertise en kennis van het preppen. Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan even een PM, dan kunnen we eventueel wat afspreken. Vraag ook gerust als je wat meer info wilt! Groetjes, Neeltje
  5. Iemand al Cloverfield genoemd? Niet meteen survival/prepper thema, maar het leidt er wel naar toe. Naar mijn mening een erg leuke film (Moet je wel een beetje van sci-fi/fantasy/horror houden denk ik.)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...