Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mr. Independent

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Mr. Independent

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Hey Archie, Ik denk dat het verbruik per brandstof soort wel in de praktijk te meten valt. Bijvoorbeeld door de tank standaard te vullen met een vaste hoeveelheid brandstof (bijvoorbeeld 4 liter). Dan voor elk soort brandstof de kachel te laten branden voor een vaste bepaalde tijdseenheid (bijvoorbeeld 1 uur) en met vaste verbruiksettings (bijvoorbeeld de laagste stand). De omgevingstemperatuur speelt natuurlijk daarbij ook een rol (start en eind temperatuur). Ik denk zelf dat hier ook niet heel veel verschil in zal zitten. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar niet geurende petrol
 2. Mooie test over de verschillende brandstoffen voor de petroleumkachel Archie Bunker! Heb je ook het verschil in verbruik kunnen meten? En wellicht de prijs? Mrs.Lotte: Ik heb een aantal jaren terug eens een vaatje van die Petrorijm gehaald bij de Hornbach, en die opgestookt in mijn schuurtje. Dat was prima brandstof en kwam nagenoeg geen geur vanaf.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...