Ga naar inhoud

Ronin Kogaratsu

Lid
 • Aantal items

  3089
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  23

Posts die geplaatst zijn door Ronin Kogaratsu

 1. Ik ga binnenkort voor het eerst bloed geven, het schijnt dat 20% van de donoren al antistoffen heeft tegen het covid virus. Mij lijkt het een onderzoek waard om gedoseerd natuurlijke antistoffen op te bouwen onder de bevolking. ipv een vaccin. Maar ja ik ben geen wetenschapper.  Als het vaccin helpt, dan is het een goede zaak, al geloof ik meer in de natuurlijke weerstand van het lichaam. 

  • Leuk 1
 2.  

   

   

  Ik werd gevraagd door de nederlandse pencaksilat bond om mee te doen aan een mes verdediging competitie. Ik ben echt een noob met filmen dus let niet op de kwaliteit, en mn engels is ook niet goed haha

   

  En ik had mij vergist in de datum, heb het de dag dat ik het hoorde opgenomen zonder enige voorbereiding.

   

  Wel toon ik mijn ontworpen mes, en de functie ervan.

   

  Veel kijk plezier, en graag een like op youtube dan maak ik meer kans om te winnen gok ik haha

   

  Leuk contact gehad inmiddels met de commandos uit indonesie, de kopassus via Zoom. 

  • Leuk 6
 3. 51 minuten geleden, Loreen zei:

  Het zal niet echt een verrassing zijn, maar ik ben het er niet mee eens ?

  Persoonlijk snap ik nooit waarom er zo lullig gereageerd wordt op verzoeken, er is een speciaal onderdeel voor, en als je niet mee wil doen dan reageer je toch gewoon lekker niet? Niemand dwingt je, je krijgt er geen strafpunten voor. Gewoon een stukje vrijblijvendheid dus.

   

  Bij mij hoeft ook écht niet iedereen het 'te verdienen' om door mij geholpen te worden. Krijg daar zelfs een beetje de kriebels van. Dan heeft het niets meer met helpen te maken, maar met ruildienst oid. Als ik een verzoek lees van iemand, kijk ik of ik kan en wil helpen. Punt.

   

  In het geval van de vershoudbakjes had ik daar zelf om meerdere redenen geen zin in. Sorry, maar ik hoop dat anderen wel willen helpen. Niet meer en niet minder. Waarom dat dan een drama moet worden snap ik echt niet, je zou denken dat er belangrijkere/leukere dingen zijn om je mee bezig te houden.

  Kennelijk voel je zelf ook de behoefte deel te nemen :) Er zijn toch leukere/ belangrijkere dingen te doen?

 4. 2 uur geleden, gwoonEva zei:


  Er zijn gevallen van tweede besmettingen bekend toch? Dus weerstand is niet zeker...

  En ontlopen, nu nog? Ik denk in alle eerlijkheid dat we daar te laat voor zijn...


  Nee joh, je kan nu de bossen nog in of verlaten gebied opzoeken, of lekker uit varen met een schip enz enz enz daar was ik benieuwd naar, wie het echt uit de weg gaan nu en hoe 

   

 5. Dit topic gaat over het koste wat kost besmetting te voorkomen, of uit de weg te gaan. Wat ik mij serieus afvraag nu of het misschien een idee zou zijn het juist nu op te zoeken in de begin fase nu er nog behandeling mogelijk is om zodoende immuun te zijn voor latere ellende?  Of is er telkens sprake van her besmetting met evt zelfs desastreuzer effect? 

   

  Om het virus koste wat kost te ontlopen zou het misschien een idee zijn dit jaar eerder met vakantie te gaan in een blokhut in de bossen haha, voor de mensen die in stedelijk gebied wonen dan. 

 6. Mijn persoonlijke vit inname is nu een goede multi, extra vit c en vitamine D. 

   

  Graag wil ik voor als het nog nijpender gaat worden in NL, of ik het corona ooit opvang Liposomale Vitamine C hebben, weet iemand dit goedkoop en zuiver te maken? Er staan van allerlei filmpjes van op youtube maar geen idee welke echt goed is.

   

  Schijnt minstens zo effectief als de intra veneuze variant van toediening hoge dosissen. 

   

   

  Verder probeer ik regelmatig buiten rustig 10 km te wandelen en probeer om de dag 75 x rustig op te drukken. Naast mijn andere training. Het kan meer maar ik ben ouder nu haha

  • Leuk 2
 7. Je kan van een groter exemplaar de punt ook stomp vijlen zonder moeite. Kijk ik ken het kind niet, ieder kind is anders en sommige volwassenen vertrouw ik niet eens met een mes toe haha

 8. Bij het kunnen ontlopen van een besmetting is ook een gezond lichaam helpend, mijn advies is als je nu iets hebt om over te twijfelen om naar een arts te gaan, ga nu zo snel mogelijk nog. Zelf heb ik last al een poos van een kies, tandarts kon het niet direct vinden vorige keer, maar vanochtend begon het weer te jengelen, dus donderdag ga ik toch maar weer. Raar om nu te beseffen dat we niet weten of dat over een maand nog zo makkelijk gaat..

  • Leuk 1
 9. 1 minuut geleden, Kciroj zei:

  Vanaf nu (spreek voor mezelf). 

  Als ik binnen bljift, weet ik zeker dat ik niet ziek word. Als ik naar buiten ga, loop ik risico op besmetting + besmetten van anderen. Dit kan ik mijn medemens niet aandoen.

  Succes allemaal!

  Lekker wandelen in de natuur enz kan altijd, vanuit huis werken ook 

 10. Met het virus en commotie ontlopen bedoelde ik meer, of jezelf alvast afzonderen in huis, op een schip of bol oid , en wanneer dat in zou gaan. Preventie met vitamines en handen wassen is al logisch.

   

  Ik bedoel meer, vanaf wanneer blijf je binnen, stuur je je kids niet meer naar school, stop je met judo , dansen of een andere contact activiteit, welke plekken zijn het beste om naar toe te vertrekken enz

 11. Ja het kan razend snel verspreiden op deze manier in Nederland. Maar om eerlijk te zijn had ik in Italie nog veel ergere cijfers verwacht inmiddels, hopelijk moeten we het uitzingen tot aan de zomer. Beste zou dus zijn om het virus te ontlopen nu een poosje off grid

  • Leuk 2
 12. Maat van mij trekt de bossen van Zweden in waar hij een huis heeft, voordat de toegang dicht gegooid of afgesloten wordt, niet direct uit angst voor het virus maar idd meer voor de gevolgen er van.

   

  Zelf zou ik graag helder willen hebben wat het virus doet met een lichaam op de langere termijn. Ik las iets van aanval op de organen bij de eerste besmetting en bij her besmetting nog steviger. 

   

  Geen paniek idd Peerke, het leven overleven doen we toch niet

  • Leuk 3
 13. We zijn met de meesten hier al jaren aan het preppen en scherp op actuele dreigingen. Nu zijn we aanbeland op een shtf situatie die in de beginschoenen staat, wat zijn jullie ideeën hoe dit virus met alle ontwikkelingen te ontlopen? Wanneer is het moment echt drastische maatregelen te treffen als de overheid het verzaakt heeft?

   

  Ik bedoel, wanneer duik je met een berg proviand een schip in en meer je af en vaar je uit de bewoonde wereld, of wanneer betrek je een berghutje voor onbepaalde tijd met je geliefden, wanneer ga je volledig bug in?

   

  Of is het een optie het virus te trotseren en zo weerstand op te bouwen er tegen? En zijn de verhalen dat het latent in het lichaam aanwezig blijft toch maar fake news?

   

  Er over praten is 1 ding, er naar gaan handelen een tweede

   

  Is het tevergeefs om het te proberen te ontlopen ? Zoals in de volkskrant al geschreven werd.. Corona? Wen er maar aan. En braaf wachten tot de vaccinaties ons aangediend worden door de overheden om ons te beschermen tegen dit virus? 

   

  Wat is jullie idee hier over? En waar bestaat jullie voorbereiding uit? Mondkapjes en handen wassen of toch iets drastischer aanzetten?  

  • Leuk 1
×
×
 • Nieuwe aanmaken...