Ga naar inhoud

Lucardi

Lid niveau 2
  • Items

    69
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lucardi

  1. Mag ik iedereen afraden de techniek in te gaan, er zijn een hoop bedrijven die al meer. Oostblokkers in dienst hebben dan Nederlanders.

    Als je gaat soliciteren verwachten ze ook dat je voor een salaris van 1300 netto gaat werken op 2 ploegen.

     

    Techniek en bouw raad ik iedereen af!

     

    Concurrentie noemen ze dat.

  2. Ach wat leuk! In de knijpkatten die ik vroeger had zat dat allemaal niet, te vergelijken met een fietsdynamo: zo lang je fietst geeft hij stroom en branden je voor- en achterlicht, sta je stil dan is ook het licht uit.

     

    Dat klopt, zo een oude ding heb ik ook nog liggen, maar inmiddels is de technologie toch iets verder, dat maakt ons leven toch iets makkelijker :-)

  3. @Greener bedankt voor het delen van jouw ervaring. Zelf ben ik iemand die de voorkeur geeftbaan het cash afrekenen van de handel. Dat kan bij goudpensioen. Ik wil dat gaan doen maar ik heb een vraag. Ik weet het een en ander van goud maar toch....

     

    Kun je er de muntendaar kopen in het volle vertrouwen dat er geen nepgoud tussen zit?

     

    Ik heb zelf hele goede ervaringEN, je leest het goed EN, om bij Goudpensioen in de winkel te kopen. Ruime keus en netjes geholpen, het laatste zie je niet meer vaak in winkels. In het begin was ik argwanend maar door een post hier heeft het mij toch over de streep getrokken om daar eens langs te gaan. Laten opsturen heb ik geen ervaring mee. Het is duidelijk dat ze zowel in de winkel als online een serieuze aanbieder zijn!

  4. Met een echte knijpkat heb je altijd een hand nodig om te knijpen en het ding van stroom te voorzien. Niet erg handig als je er ook maar iets bij wil doen, potje koken, wond verzorgen, route uitstippelen whatever. Opwinden (en dus een batterij opladen) met een zwengel is beter maar het is een mechanisme en dat slijt. Ik heb een mix van oplaadbare batterijen, zonnepaneeltjes, een wakawaka en zaklampen met een zwengel. Knijpkatten zijn passé wat mij betreft.

     

    Er zit een accu in zodat je niet continue hoeft te knijpen. Knijpen doe je om hem op te laden.

  5. Ik overweeg om goud te kopen. Nu begrijp ik dat de overheid op basis van de Noodwet Financien uit 1978 niet alleen geld maar ook goud kan vorderen. Als ik goud koop bij een handelaar zal ik me moeten legitimeren en kan de overheid er dus achter komen dat ik goud heb gekocht, en hoeveel. Waar kun je goud (veilig) anoniem kopen? Het liefst betaal ik ook nog eens cash. Stealth!

     

    In de buurt van Groningen heb je geloof ik geen bedrijf waar je dat kan doen. Zie hier als je in de buurt van de randstad woont https://www.goudpensioen.nl/betaalmogelijkheden.html

×
×
  • Nieuwe aanmaken...