Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Bravo49

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Bravo49

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Hoewel de blues is er wel ontstaan. Die bluesjongens uit de jaren 30 van de vorige eeuw wisten best hoe ze moesten overleven. Ik noem een paar namen.............. Robert Johnson, Blind Willie McTell, Charlie Patton, Blind Lemon Jefferson. Allemaal te vinde op yoetroep.nl. Overleven lukt altijd als je de tijd neemt.
 2. Ik zie ook ......................eh ........ handel beetje as beetje vet beetje wrijven en je bent weer schoon.
 3. Ik heb hier en in het leven zelf geleerd dat de werkelijkheid altijd erger zal zijn dan de waarheid. Think positive. BTW ( By The Way} Als het einde daar is zul je weten wat je te doen staat. Het is dan niet meer nodig om anderen om raad te vragen. Ik heb er allleen maar even over nagedacht.
 4. Ik heb hier en in het leven zelf geleerd dat de werkelijkheid altijd erger zal zijn dan de waarheid. Think positive.
 5. Klinkt dichtbij en is het ook wel op kosmische schaal maar dit is echt niet voor het eerst dat dit gebeurt. Ik maak me er in ieder geval niet druk om.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...