Ga naar inhoud

JonathanBaker

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

JonathanBaker's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

2

Reputatie

  1. Wat een leuk idee om verschillende methoden voor het maken van vuur uit te proberen! Het is inderdaad goed om te oefenen voordat je het echt nodig hebt, vooral als je ook met een Dutch Oven aan de slag wilt. Een eenvoudige en klassieke methode is het gebruik van een magnesium vuurstaal. Je schraapt wat magnesiumkrullen van het staafje en slaat er vonken op met een vuursteen. Ook het gebruik van een batterij en staalwol kan een verrassend effectieve manier zijn om vuur te maken. Zorg ervoor dat je altijd een goede voorraad droog aanmaakhout en tondel hebt, zoals katoenen watjes of droog gras, om je vuur snel op gang te brengen. Succes met je experimenten en ik kijk ernaar uit om je resultaten op Discord te zien!
  2. Hallo, ik begrijp je situatie en het is goed dat je je bloeddruk dagelijks controleert. Het is belangrijk om te weten dat het plotseling stoppen met bloeddrukverlagers risico's met zich mee kan brengen. Magnesium kan inderdaad helpen bij de opname van borium, maar je moet voorzichtig zijn met hoge doseringen, vooral omdat je een medische voorgeschiedenis hebt met hoge bloeddruk. Het is ook belangrijk om te onthouden dat niet alle supplementen en medicijnen goed samenwerken. Overleg met je arts over je plannen, zodat je zeker weet dat je gezondheid niet in gevaar komt. Misschien kan je arts ook aanbevelingen doen over de juiste doseringen en combinaties van supplementen.
  3. Hoi nieuw lid! Leuk dat je erbij bent. Zoals mijn voorganger al zei, is het belangrijk om eerst het forum te raadplegen voordat je iets aanschaft. Er is inderdaad veel rommel op de markt, en wij als ervaren preppers kunnen je helpen om verstandige keuzes te maken. Heb je al bepaalde voorbereidingen getroffen? Misschien een basisuitrusting aangeschaft? Vertel ons wat meer over je huidige situatie en wat je graag zou willen leren of verbeteren. We staan klaar om je met onze kennis en ervaring te ondersteunen!
  4. Hoi, ik heb een paar jaar geleden een vergelijkbaar probleem gehad met een verstopping in mijn keuken. We hebben toen besloten om een camera-inspectie te laten doen en dat bleek een goede zet. De inspectie liet zien dat er een stuk leiding beschadigd was, wat telkens zorgde voor de verstoppingen. Nadat we dat hadden laten repareren, waren we eindelijk van het probleem af. Ja, het is inderdaad prijzig, maar in ons geval was het het geld zeker waard omdat we daarna geen problemen meer hadden. Misschien kun je een paar offertes opvragen en vergelijken?
  5. Hallo, ik ben een actief lid van de prepper-gemeenschap en vind het een interessant idee dat je onze levensstijl wilt belichten in je film. Het is belangrijk dat mensen buiten onze gemeenschap begrijpen waarom wij doen wat we doen. Ik ben bereid om je te helpen met je onderzoek. Ik ben een paar jaar geleden begonnen met preppen, vooral vanwege mijn zorgen over mogelijke natuurrampen en sociale onrust. Ik kan je meer vertellen over mijn persoonlijke ervaringen en de uitdagingen waar ik tegenaan loop
  6. JonathanBaker

    Kraz 255b

    Interessant dat ik dit nu tegenkom want wij zijn net terug van een vakantie en hebben er geen last van gehad. Er was weliswaar geen zeeën aan ruimte op de parkeerplaatsen, maar een plekje zit er toch altijd wel bij. We hadden op een parkeerplaats wel dat er veel veevervoer stond, van zulke vrachtwagens https://www.truck1.nl/vrachtwagens/veewagen-vrachtwagens/daf-xf-530-6x2-camper-motorhome-racing-motorsport-full-option-a5010968.html. Ik vond dat best apart want ik dacht altijd dat dit soort vrachtwagens voor dieren niet zo ver mogen rijden. Misschien zaten we net in zo’n gebied waar dat soort dieren doorgaans worden gefokt of geslacht, maar het was voor het eerst dat er echt zoveel te zien waren.
  7. Dank u voor de informatie. Het onderwerp anonimiteit is nu relevanter dan ooit ... !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...