Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

survivalist

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over survivalist

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Antwerpse kempen
 1. Heb er laatst mee in m'n handen gestaan. De THT lag niet heel ver weg, dacht ca. 3 maanden. Maar goed, de THT is in principe natuurlijk nietszeggend.
 2. Ik zou op basis van de energiebehoefte terug gaan rekenen. De energiebehoefte kun je via verschillende websites uitrekenen, bijvoorbeeld http://www.calorielijst.nl/calculators/energiebehoefte. Probeer voor zover mogelijk wel een gevarieerd menu samen te stellen. Ontbrekende vitamines en mineralen kun je via vitaminepillen aanvullen.
 3. Ziet er strak uit Bolo. Is deze trapkast je enige opslagpplaats of verspreid je alles door het huis heen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...