Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Pixarr

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Pixarr

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Grappige video. Weet iemand of de AT ook de PMR446 kanalen aftapt?
 2. Daarom wil ik graag weten wanneer je met een repeater te maken heb. Zitten er repeaters op de pmr446 kanalen? Zoja, die mag iedereen gebruiken toch? Misschien is er een lijst van bekende repeater freqenties? Als het goed is krijg ik er een programeer kabel en cd-rom bij. Geen idee hoe het werkt, maar we gaan er wel mee spelen. Kun je ook wattage per kanaal instellen?
 3. Ik heb nu twee Baofeng GT-3 Mark II's in bestelling. Hoe weet je dat je verbonden bent met een repeater? Ben alleen van plan de pmr446 kanalen te gebruiken, met iets meer watt misschien.
 4. Komt allen meepraten op Teamspeak, is harstikke gezellig!
 5. Komt allen. Het is er altijd heel gezellig!
 6. Hoelaat ongeveer? Ik wil niet te laat gaan slapen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...