Ga naar inhoud

bushcraft

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Ja

bushcraft's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

  1. Binnenkort de eerste grote oefening met me vrouw die is er nog niet helemaal mee eens maar ze snapt wel dat het belangrijk is,(oefening baart kunst) 1 dag oefenen in huis zonder luxe enz. en 1 dag buiten met onze BOB`s hopelijk met slecht weer maakt het net iets moeilijker. PS (preppy) Als toilet heb ik een aantal emmers met deksels en honderden meschien wel duizenden pedaal emmer zakjes (na gebruik begraven, verbranden of verweg dumpen.) Of natuurlijk een diep gat in de tuin graven.
  2. Mijn BOB is een zeer klein rugtasje van ongeveer 20 ltr met daar in genoeg voor 3 dagen of een paar meer. Ik denk zelf dat als ik weg moet ik liever niet te veel wil opvallen en er zeker niet te goed voorbereid uit willen zien. De belangrijkste zaken (mes, fire steel, bijl, water, para koord) gaat aan me riem. Als me tas gestolen word of als ik hem verlies heb ik de middelen om mezelf te redden. Ben van mening dat kennis belangrijker is dan vele kilo`s aan uitrusting.
  3. Afhankelijk van je doel. maar meschien je snij technieken aanpassen en je kunt meer met een gemiddeld mes dan je denkt. maar met een bijl ook dus blijf moeilijk kiezen. zelf heb ik een mora mes (carbon) in me BOB Voordelig en zeer goed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...