Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

ouwebelg

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

12 Goed

Over ouwebelg

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  kempen
 • Interesses
  preppen,bushcraft,kamperen,enz
 • Beroep
  werkvoorbereider
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. eigelijk maakt het niet zoveel uit waar ik naartoe moet,als de winters maar iets aangenamer zijn dan hier,dan denk ik niet aan wonen in een huis natuurlijk maar echt overleven in e open lucht.
 2. hier in belgie haal ik mijn c petroleum,is dezelfde als zibro,geurloos in een kachel,koop ik bij q8 aan 1,15/liter
 3. ik wil gerust bij jouw op bezoek komen hoor,jouw begrijp ik nog,die fransmanne niet,ik heb daar zelf geen grond hoor,maar wat ga ik hier nog zoeken als de maatschappij ontploft als het ware. veel handhaving van de orde diensten zal er dan niet meer zijn denk ik. middeleeuwse toestand?? zo zie ik het ongeveer. terug naar af,al hoewel het zo'n vaart nog niet zal lopen maar je weet het niet eh.
 4. [ATTACH=CONFIG]2027[/ATTACH] zo kan het ook natuurlijk,de tent met houtkachel erin,als de dag des oordeels komt word dit mn eerste uitkomst,zuid frankrijk de bossen in,als we daar teminste nog geraken dan.
 5. @ emmy,lampolie zou ik niet gebruiken,zit veel meer teer in en is minder heet,de vlam dan,uit ervaring weet ik dat als je olie in een petroleumkachel knikkert deze om zeep is,de lont dan althans,gas is mss makkelijker op te slaan dan petroleum maar we moeten er van uit gaan hoeveel je er ook van stockeerd eens raakt het toch op,en dan word het stoken op hout,tot dat dat ook op is,aan alles komt ooit een eind,simpel. ik heb een test gedaan op mn 4 pitter (petroleum) een weckketel erop met 20 l water en dat kookt gemeten na anderhalf uur. Nog een ding mss het verschil tussen gas en petroleum
 6. frieten bakken lukt ook wel zilver,ik ga er in de nabij toekomst op wecken.
 7. dat "hollander" gedoe is niet zo bedoelt hoor,maar inderdaad die petroleum of oliestellen zie je in belgie niet of nauwelijks. en ik verlicht ook op petroleum en verwarm er ook mee zelfs nu het kouder is,de oude petroleumkachels zols aladdin en valor zijn nog de beste.
 8. [ATTACH=CONFIG]2003[/ATTACH] aan alle belgen,de hollanders gooien deze dingen weg voor weinig,ik zou zeggen als prepper,koop die dingen,ze zijn fantastisch om op te koken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...