Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

jojo

Lid
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jojo

  1. Helemaal mee eens, mijn hond is dol op de mest en gekapte hoeven van de buur-paarden. (stinkt als de hel) Hij krijgt ook al het slachtafval van de konijnen (speciaal gek op de koppen, daar kraakt'ie eerst de hersens uit, lekker vet) en bijna alles van de kippen, evenals de doodgeboren jonge konijntjes.
  2. Dieren fokken (kleinvee), slachten en verwerken. Jagen. Zeep maken zonder (gekochte) chemicalien. Zaden terugwinnen. Communicatie in gespannen- of noodsituaties Kennis van zendapparatuur
×
×
  • Nieuwe aanmaken...