Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Interessant leesvoer van Homeland Security betreft Emergency Comms


Recommended Posts

via via kwam ik op deze pagina terecht. Tot nu toe enkel mogelijk via een US proxy ;) en daar is uitgebreide documentatie te vinden omtrent de opzet van nood communicatie ...

Ik heb inmiddels het één en ander gedownload, het zijn gewoon publieke documenten, maar volgens mij enkel voor US citizens bedoelt :)

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ah dank je. De rechtstreekse link werd ook niet maar je kunt hem wel kopiëren op de site van boom proxy. Dan doet hij het.

 

Ik volg Homeland Security, Fema region 3 en Fema region 2 op twitter. Zij hebben goede info over voorbereiding op rampen, natuurproblemen enz. via twitter. Beter dan Nederland. Pas nog veel tweets gekregen over de zorg voor je huisdier bij een ramp.

Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...