Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

utopia-tv-preppers1-1024x337.jpg

 

In januari 2014 start http://utopiatv.nl/. Waarom dit interessant is voor preppers lees je hier. Dit topic gaat pas open als de uitzending van deze dagelijkse reality serie is gestart en dient als discussie thread om de do's en don'ts (voor preppers) uit het programma te halen. Hoe leerzaam het zal zijn weten we tegen die tijd pas, maar reken maar dat het tot een hoop vuurwerk zal leiden.

 

Ga naar:

 

* Utopia TV week 1

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Vanwege de sterk wisselende reacties op het programma Utopia - waaronder members die van mening zijn dat het onderwerp van het programma niet relevant is voor preppers - hebben we besloten een "afsplitsing" ervan te maken met een apart subsubsub-forum UtopiaTV. Alle topics over dit onderwerp vanaf nu dus graag hier plaatsen.

Link to post
Share on other sites
Gast
Je kunt niet (meer) reageren in dit topic.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...