Ga naar inhoud
GENEGEERD

Tanden/kiezen trekken


Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Gast Bunkerprepper
Ik heb bij andere onderwerpen gelezen dat mensen tangen aan het preppen zijn om evt tanden en kiezen (vanaf nu element genoemd) te trekken.

Dit baart mij enigszins zorgen, omdat je snel een element breekt en daarna dieper in de problemen zit, daarom start ik dit topic.

 

Je moet een element dan misschien vergelijken met een holle, glazen spijker in hout.

 

Een gezond element hoef je niet te trekken, een element wat wel getrokken moet worden heeft in veel gevallen al tandheelkundige behandeling ondergaan of is rot en daardoor verder verzwakt.

Een pijnlijk element zit soms ook al los, dan hoef je hem alleen losser te maken door verder los te wiebelen (met je vingers)

Als een element nog niet los zit moet je ook proberen hem losser te krijgen( met je vingers)

 

GA NIET MET EEN TANG AAN EEN ELEMENT TREKKEN/ IN EEN ELEMENT KNIJPEN!!!! JE BREEKT HET ALLEEN AF :maak het element losser door met je vingers heen en weer te wiebelen.

 

Als het element veel beweegt kun je gebruik maken van een tang (om grip te hebben op een element wat anders uit je vingers glipt) om het element eruit te pakken.

 

Ik hoop dat niemand bovenstaande informatie nodig zal hebben, alleen zelf dokteren/ tandartsen als het niet anders kan! (WTSHTF)

 

Ieps... maar toch nuttige info... Hoop het nooit nodig te hebben!

 

 

Bunkerprepper

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...