Ga naar inhoud
GENEGEERD

Overleven op zee met een prepper boot.


JJ&A

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

  

Even met wat vriendelijk bedoelde humor beste @WindPunk 😄,

 

Het forum is minder doods dan dat je in je eentje op zee vaart😉.

Er zijn nog aardig wat oudleden die hier regelmatig rond kijken, of er weer wat bijzonders, of iets is wat hun aanspreekt, misschien maakt jouw aandelen wel wat los, ((Brand los met een eigen topic, Overleven op het water)) trouwens in een groot ziekenhuis ben je vaak al geholpen met een specialist die liefde heeft voor zijn werk en je graag helpt soms is het een lange weg te gaan voor dat je de beste hebt gevonden, maar het is wel de plek om het daar te vinden.

Er zijn ook motoren uitgevonden die hun energie uit het water kunnen halen, dat zou helemaal mooi voor je zijn, maar ook heel kostbaar en daar door waarschijnlijk onbereikbaar.

 

Ha een uitvinding,

Misschien kan er ook gekook en verwarmt worden met de energie uit water, maar daar heb ik nooit wat over gelezen.

 

Wat ik in jouw geval van groot belang vind is dat je een water filter hebt die de vocht uit de admosfeer ontrekt en je een goede opslag, voor als een tijd de zon niet schijnt, zorg wel dat de installatie brandschoon blijft mocht je door onstandigheden dat een niet kunnen doen, schaf dan voor dat momend van die pilletjes aan om het water de desinfeteren of dat je het steeds kookt voor gebruik.

 

Ik heb het zelf ondervonden.

Ik filter het ledingwater voor mijn vrouw opzig gaat dat uitsteken, want dat water verdraagt zij wel en bar-le-duc 2l verpakking.

Maar waar schrok ik van een de filter heb ik een slangetje gemaakt en ging die schoon maken en er kwam toch rommel uit terwijl hij gewoon aan de filter hangt vrij hangend dus komt niet op de vloerbedeking in de keuken die tevens ook brandschoon is.

 

Ik heb heel wat propjes gebruikt om het slangetje schoon te krijgen daarna heb ik het nog een keer gedesinfecteerd en schoon gemaakt.

 

P1130364.thumb.JPG.73be72da0af3021d5ceca505eef14bd1.JPG

 

Dus houd ook de leidingen van het systeem goed schoon ook al is het net een meter lang zoals ons slangetje.

 

Zie je nu heb je hier maar één persoon die je misschien de gouden tip geeft die je net goed kan gebruiken, dat is toch prachtig.

Zo kunnen er onderhands de antwoorden los komen waar je om zit te springen, met wat gedult met ons, kom je vast wel aan je trekken.

Maar ik hoop dat wij met jouw ook aan onze trekken komen, met nieuw werkt met fotos er eventueel er bij als dat kan, we maken er met elkaar het beste van.

Dus we zien uit naar alles naar alles wat er los komt.

 

O is een sateliettelefoon ook wat voor je of een krachtige zend-ontvanger die je voor nood achter de hand houd, achter de hand houden is niet nodig als je een zend-ontvangst papieren zou halen, dan kan je het vrijlijk gebruiken om de eenzaamheid te kunnen ontbreken.

Heb je ook andere hobby's die je aan boord goed kan doen om voldoening er van te kunnen genieten, denk daar ook even heel goed over na.

O nog een tip, maak je bekwaam in het vissen, en zorg voor de beste uitrusing.

 

Misschien is er ook wel een boek hoe te overleven op het water, of je werkt het uit op het forum, en dan kunnen we mee denken.

Onderwater reparaties aan een bood.

Duikers uitrustig spullen, met de mogelijkheden aan boord zuurstofflesen te vullen, en een goede duikers mes, harpoen.

Lang houdbare voedsel, en mineralen om te korten te voor komen.

Iets om je conditie op pijl te houden, moet zeker niet onderschat worden.

De beste en uitgebreide EHBO uitrusing.

Kleding die onder zeer vochtige omstandigheden je toch warm kunnen houden, daar bij denk ik aan kleding waar de beste schapenwol en beeren wol voor word gebruikt, schrik niet van de prijzen, ik heb een op het oog die nogal wat kost, maar dan heb je ook wat zelf als je in het water terecht komt kan het de warmte van je lichaam aadig  goed vast houden.

 

Heb ik ervaring met deze dingen, heb ik er overna gedacht, NEE het kwam er zo uit rollen, dat heb ik vaak dus ja kan heel wat hebben aan preppers die denken vaak net wat verder na, haha ik ben dus niet de enigen.

@mevr.Grijpstra is weer heel goed in andere dingen, die is zeer verrassend en zo heb je hier meer, soms zijn ze voor een tijd onderwater, maar komen zeker af en toe bovenwater, het is maar net wat het forum hun bied.

 

Ha een onderwater bol tja daar heb ik ook wel eens aan gedacht, niet echt diepgaand maar van alles komt vaak bij mij boven, vindingrijk ja dat kan je wel zeggen,

je hebt het of je hebt het niet, ik/wij zijn er nog niet rijk van geworden heb er verder niets mee gedaan, niet verder vertellen  🤣😉👍.

 

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...