Ga naar inhoud
GENEGEERD

Enquête: konijnenwelzijn


Danique

Aanbevolen berichten

Klik hier

Deze enquête is bedoeld voor mensen met een konijn als huisdier, mensen die in de nabije toekomst een konijn willen aanschaffen en mensen die in de afgelopen drie jaar een konijn hebben gehouden.

Beste konijnenliefhebber,
Voor mijn afstudeeronderzoek bij de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren ben ik bezig met het opstellen van een bewustwordingscampagne omtrent het houden van konijnen als huisdieren. Het welzijn van konijnen staat centraal in mijn onderzoek. Door de verschillende heersende misvattingen en gebrek aan kennis bij konijnenhouders, wordt vaak niet voldaan aan de natuurlijke behoeften van het konijn. Dit heeft mogelijk negatieve gevolgen voor de gezondheid en welzijn van het konijn.

Om dit probleem aan te pakken, nodig ik u graag uit om deze enquête in te vullen. De enquête bestaat uit 19 vragen en neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag. Uw inbreng helpt bij het bepalen van de boodschappen die overgebracht gaan worden met de bewustwordingscampagne om konijnenleed te voorkomen. Uw e-mailadres wordt niet opgeslagen.

Met vriendelijke groet,

Danique
Student Dier- en Veehouderij aan Hogeschool Inholland
Klik hier

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Op een preppers forum is de grootste kans dat houders het doen voor bond en vlees, welzijn zal gek genoeg niet op bespaard worden om ziekte en problemen te voorkomen. Ondanks dat houders grote zorg dragen voor hun voedselvoorziening, komt er een punt van slacht waarvan ik denk dat velen daar respectvol mee omgaan. Slechts geef ik duidelijk aan dat preppers een geheel ander volk zijn dan slechts mensen die konijnen in een hokje willen proppen voor de kinderen. 

Hartelijke groet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...