Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Ebola in Rotterdam


Recommended Posts

Beste Rotterdammers,

 

Ik ben benieuwd hoe jullie op dit scenario zullen reageren:

 

--

Rotterdam, 30-12-14

 

NOS meld dat de 2 van de 4 ebola artsen die in het Erasmus Medisch Centrum liggen inderdaad Ebola hebben.

 

Nadat deze groep artsen op 29-12-14 zijn teruggekomen hebben zijn zij met het openbaar vervoer naar huis gegaan. Toen 2 van de 4 artsen hoofdpijn kregen zijn zij alle vier met spoed opgenomen in het EMC.

 

Er wordt een oproep gedaan aan mensen die op maandag 29-12-14 tussen 16:00 en 18:00 uur met het openbaar vervoer hebben gereisd om zich (met vooraf bellen) te melden bij een huisartsen post.

 

Geschat wordt dat de 2 artsen met ongeveer 30 onbekende mensen en 15 familie leden d.m.v. aanraking in contact zijn gekomen.

--

 

Bedenk dat morgen oudjaars dag is, en mensen lekker elkaar nieuw jaar wensen.

 

Ook zijn er veel mensen 's avonds in de stad i.v.m. de vuurwerkshow die gehouden wordt.

 

Ik ben benieuwd!

 

Grtz

 

Iamlordx

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...