Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Bug-in voor Ebola


Recommended Posts

Hooi medescholieren (ik ga er in ieder geval van uit dat we hier allemaal scholieren zijn)

 

Ik zit even met een probleem, want zoals we weten komt Ebola toch best dichtbij nu en kan het zomaar eens te laat zijn. Het beste wat je dan kan doen is een Bug-In waardoor je je dus afsluit van andere mensen. Dit moet je wel doen voordat het te laat is want anders loop je een groot risico om besmet te raken. We moeten alleen nog naar school en daardoor is het moeilijk om opeens een Bug-In te doen. Ik weet dat volwassenen ook hier moeite mee hebben met hun werk, maar zij kunnen zich nog ziek melden en hebben geen leerplicht.

Als ik me ziek ga melden (zonder echt ziek te zijn) staat de school inspecteur voor de deur, en me ouders zouden me ook niet ziek thuis houden. Als het te laat is zullen scholen wel sluiten, maar dan zijn er dus al veel mensen besmet, en heb jij de kans dat je ook al besmet bent...

 

Wat denken jullie hierover? En wanneer gaan jullie voor een Bug-In?

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik heb nu ook wat extra geprept voor Ebola. Ik ben vorige week naar de action gegaan en heb 3 pakjes van die latexhandschoenen gekocht. In 1 pakje zitten tien stuks dus dat zijn 30 in totaal. Ook heb ik vitamine C tabletten gehaald, ter preventie van scheurbuik (als je dus zonder fruit in quarantaine zit krijg je na een tijdje scheurbuik) en omdat het je hele immuunsysteem sterker maakt. Ik heb nog geen stofmaskers of gasmaskers gekocht, maar dat doe ik dit weekend in de bouwmarkt. Ik weet dat dit niet genoeg zal zijn om Ebola tegen te gaan, want zelfs mensen in van die pakken kunnen dus besmet raken, maar beter iets dan niets toch?

Ik heb ook m'n voedsel voorraadje wat vergroot door 2 pakken rijst, 4 blikken erwtensoep en 4 flessen 1,5 l flessen water te kopen.

Succes met preppen

Link to post
Share on other sites

ik heb gister zelf ook wat spullen gekocht voor de voorraad

2 blikken knakworst in blik

1 blik met mais

3 liter water

en van de SC gekregen als karma erg veel leger voedsel

 

 

wat ik nog nodig heb is:

gasmasker

beveiligende kleren

meer eten

meer drinken

latex handschoenen

enz

Link to post
Share on other sites

Ben vandaag weer naar de action gegaan (verslaafd aan die winkel xD) en wat extra zakjes instant pasta gehaald.

Heb ook nog veel preps nodig... maar ik verwacht zelf dat het zo rond december in Europa ook uit de hand gaat lopen met ebola, voor zover dat al niet het geval is. Dus hopelijk nog tot december om mijn extra spullen in te slaan, ik wil echt zo snel mogelijk een voorraad voor een maand in mijn kast hebben liggen.

 

Over de Bug-In, als ik merk dat Nederland verschillende besmettingen heeft (zo rond de 20) en 1 of 2 daarvan was in mijn regio, dan blijf ik zo veel mogelijk weg van feestjes en zorg ik ervoor dat ik langzamerhand minder onder grote groepen mensen kom. Ik denk dat ik een week na de besmettingen in mijn regio me ziek ga melden van school en zo lang mogelijk wegblijf tot de hel losbarst want dan gaat school toch niet meer door ^^ (enige voordeel uit alle shit die ebola met zich meebrengt)

Link to post
Share on other sites

met grote groepen zit je bij de action juist niet goed denk ik?

en met feestjes geef ik je groot gelijk.

en met die bug in heb je ook gelijk alleen moet je moeder wel mee stemmenom ziek thuis te blijven

en zeker het enige voordeel

Link to post
Share on other sites

Haha indd ik moet afkicken van de action als er ebola heerst hier, want daar zijn echt veel mensen... maar daarom haal ik nu mijn spullen nog, straks kan dat niet meer...

Ik ga doen alsof ik echt ziek ben wordt mijn plan (al vaker gedaan dus ik weet dat het lukt :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

little ik heb mijne van bol.com het koste me 13.50

hij is nog niet binnen.

maar de reden waarom ik hem heb gekocht. is dat ik weet als ik niet genoeg voorraad heb (want ik weet niet hoelang ebola duurt)

dan kan ik altijd nog naar de buren of ergens anders om wat spullen te halen

Link to post
Share on other sites

Laat maar, ik zie hem al :o er is zelfs eentje van maar 7,50

Ik kijk nog ff wat ik ga doen, maar dit is in ieder geval wel een handig ding om te hebben, wel samen met een stofmasker voor het geval je besmette deeltjes inademt (omdat het misschien toch airborne is)

Link to post
Share on other sites

Ebola nadoen is ook niet handig , veel paniek en met wat pech word je bij iemand gezet die het echt heeft :(

ik snap het concept ziekenhuis eig ook niet mensen met een gebroken vinger worden op dezelfde plaats als mensen met bv SARS gezet :confused:

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...