Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Even voorstellen & waarom deze groep


Recommended Posts

Ikzelf ben nog maar zeer recent "bewuste prepper", dat wil zeggen dat ik me als fanatieke buitensporter al langer bezig houd met het op orde hebben van uitrusting en materialen voor noodgevallen. Ik belande tijdens een zoektocht naar de risico's van het leven in de buurt van industrie, n.a.v. de diverse incidenten de afgelopen jaren (Moerdijk, Odfjell etc.) op deze site. Na het lezen van diverse threads op dit forum ben ik goed geinformeerd geraakt (dank allen voor het delen van jullie meningen, kennis en ervaring) en bewuster geworden van de diverse (potentiele) dreigingen buiten de industriele.

Ik ben met de nodige preps aan de slag gegaan op basis van wat ik op dit forum opgemaakt heb als absolute must-haves en daarnaast bijzaken specifiek voor je locatie / bug-in / bug-out plannen.

 

Redenen waarom ik deze groep ben gestart zijn o.a. het hopen te vinden van andere preppers op het eiland om kenns en ideeen te delen (en eventueel gezamelijk voorbereidingen te treffen) gezien de bug-out problematiek van het eiland.

 

Dus ... wie prept er op V&P?

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...