Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

*GC*Luke

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over *GC*Luke

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ikzelf ben nog maar zeer recent "bewuste prepper", dat wil zeggen dat ik me als fanatieke buitensporter al langer bezig houd met het op orde hebben van uitrusting en materialen voor noodgevallen. Ik belande tijdens een zoektocht naar de risico's van het leven in de buurt van industrie, n.a.v. de diverse incidenten de afgelopen jaren (Moerdijk, Odfjell etc.) op deze site. Na het lezen van diverse threads op dit forum ben ik goed geinformeerd geraakt (dank allen voor het delen van jullie meningen, kennis en ervaring) en bewuster geworden van de diverse (potentiele) dreigingen buiten de industrie
×
×
 • Nieuwe aanmaken...