Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Druklampen, techniek en onderdelen


Gast wiskers

Recommended Posts

Wellicht een handig topic, techniek van druklampen, adressen voor onderdelen..

 

Aftrap met de Primus :o gewoon omdat ik er een heb..

 

http://www.base-camp.co.uk/Optimus.html

 

Base Camp, een prima internetwinkel met onderdelen van de meest waanzinnige en oude druklampen en meer (ook de Feuerhand) zie hieronder!

 

http://www.base-camp.co.uk/default.htm

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Bij een druklamp heb je ook reserve onderdelen nodig, kom ik later op terug. Waar je heel erg op moet letten, is het volgende; als een kousje eenmaal is aangestoken, dan is het een extreem kwetsbaar soort zoutkoepeltje geworden, dat met een tikje stuk gaat. Zorg ervoor, dat er nergens een gat in je kousje zit, ik bedoel niet de kleine gaatjes die er normaal gesproken in zitten, maar een iets groter gat. Ontstaat er een gaatje in een kousje, waar een extra vlammetje doorheen komt, doe de lamp dan uit, laat hem afkoelen en voorzie hem van een nieuw kousje. Doe je dat niet, dan komt er een ongelijke warmteverdeling op je glas en dan knapt het. Een paar reserve glazen heb je zo wie zo nodig.

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...