Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Stefan Schmalhaus op You Tube


Recommended Posts

Voor de liefhebbers van meer traditionele messen breng ik graag het YT kanaal van Stefan onder de aandacht.

Spreekt uitstekend Engels (zeker voor een Duitser) en besteed veel aandacht aan de productie van zijn videos.

 

Maar het gaat natuurlijk om de messen. Hier en daar reviewed hij gangbare messen zoals Opinel, Mora en modernere messen maar meestal heeft hij handgemaakte messen die gebaseerd zijn op traditionele patronen en vaak al vele generaties worden gemaakt in bepaalde streken zoals bijvoorbeeld Frankrijk of Italië. Als je van messen houdt dan is dit kanaal wat mij betreft een aanrader!

 

http://www.youtube.com/user/stschmalhaus

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...