Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Demontabele-energievrije-portable-wasmachine


Recommended Posts

hoi preppers

 

Er is straks als de shit gebeurt een gebrek aan energie, als je die hebt kun je die beter ergens voor gebruiken wat nuttig is.

Verdediging opladen batterijen enzevoort, zeker niet voor een slurpende wasmachine.

Vandaar dat ik een tijdje terug google heb uitgeplozen en al gauw vond ik dit ,waarschijnlijk zullen er verschillende linkjes/draadjes zijn

hier op het forum.

Ik heb het uitgewerkt tot een lichtgewicht portable energie vrije wasmachine,in een docx bestand hopelijk is het wat voor de liefhebbers onder ons.

 

Hier te downloaden docx

 

 

 

 

Zoals altijd elk commetaar is welkom.

 

Hamster.

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 9 months later...

ik denk toch dat er iets fout gaat hoor want elke link komt op dezelfde site uit, met andere woorden, wat hij zij bij de "autoband sandalen" het lijkt inderdaad reclame! misschien loopt er iets vast als hij hyperlinks instaleert

Link to post
Share on other sites

die "energie" vrije wasmachine hebben we nu bijna een jaar en gebruiken deze alleen nog maar voor de was aangezien we geen wasmachine meer hebben. Deze bevalt ons heel goed en werkt een heel stuk sneller dan een normale wasmachine met de zelfde hoeveelheid was (1 was voor de wasmachine komt overeen met 4 kleine wasjes in een emmer) Er zijn hier 2 mooie reviews over gemaakt, een van de ouderwetse versie en een van de prepshop.

voor de uitgebreide prepshop versie:http://preppers.nl/forum/threads/6976-Review-Mobile-Breathing-Washer-Wassen-met-weinig-water-amp-zonder-stroom?highlight=breathing

en voor de ouderwetse versie: http://preppers.nl/forum/threads/9253-Nieuwe-aanwinst-wasklok-en-mob-wringer?highlight=breathing

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...