Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Hoe maak je zelf je eigen prepspullen met hergebruikte materialen, in plaats van deze te kopen?

Zo kan je je eigen pijlen maken, je eigen houten opslag stellages voor je boodschappen..

 

Wat kan je allemaal met oude door anderen ongebruikte materialen en "rommel", waar zijn deze materialen zoal te vinden?

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 2 months later...

ik kijk altijd op rommelmarkten voor oude messen ,bijlen , vijlen , beitels ed die kun je goed gebruiken om zelf weer snij gereedschap van te maken (moet wel echt oud zijn

zodat je weet dat je goed staal hebt (de tegenwoordige nieuwe stalen zijn veelal luchthardend wat hergebruik erg moeilijk maakt )

van die oude vijlen kun je ook goed een steel voor flint @ steel van maken

gr wafels

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

over rommelmarkten gesproken, op rommelmarkten kun je ook veel prullaria vinden van koper, en als je dat voor een goede prijs kan kopen . . .

bijvoorbeeld een oude koekoeksklok met koperen of bronzen gewichten en radertjes. als de klok het niet meer doet en je hebt er bijvoorbeeld 2,50 aan uitgegeven zit je goed ( en als de klok het wel doet ook, het blijft een klok op groene energie hé ;) )

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...