Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Ik heb een jaar geleden een zendamateur cursus op een website gevolgd om een vergunning te krijgen maar ik heb het uiteindelijk niet afgemaakt. Ik vond de materie te slecht aangeboden en de hulp te schaars, zodat ik mijn interesse verloor. Maar 27 mc is er natuurlijk voor iedereen. Ik moet deze alleen nog aanschaffen. Ik wil dit overigens alleen om met andere preppers te kunnen communiceren/oefenen/plannen etc. Ik woon in Purmerend en ik zou heel graag willen weten of er andere preppers en bakkie bezitters in de buurt zijn.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...