Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Heb je kinderen en voed je ze wel of niet vegetarisch op


Gast Blik(voer) op oneindig

Recommended Posts

Wij hebben geen kids, dus voor ons nvt. Wel heb ik er een mening over. Ik zou tot een kind zelfbewust kan kiezen het niet opleggen vegetarisch te eten, wel zou ik in zijn voeding sowieso slecht vlees vermijden. Mogelijk zou ik het wel bepaalde vis laten eten tot het zelf kan kiezen of het wel of niet vegetariƫr wil zijn.

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Gast Heksenboot

Toen we kinderen kregen, aten we nog vlees. De jongens zijn ermee opgevoed. Later gingen we meer gezonde dingen eten en minder vlees.

1 van de jongens is vegetariƫr geworden, uit zichzelf en is nu veganist. Hij voedt zijn broer streng vegetarisch op en dat lukt hem aardig. :)

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...