Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

  • 1 month later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 9 months later...

Deze staat bij mij even op een laag pitje ivm andere bezigheden maar ik spreek Zippo aanstaande zaterdag dus dan kunnen we eventueel even kijken wat we kunnen doen. Locatie regelen is me helaas nog niet gelukt om een mooie centrale plek te vinden.

Link to post
Share on other sites

een goedesmorgens deze morgen ladys ;)

over die locatie zat ik ook wat te peinzen, mss kunnen we onze carlos vragen wat de mogelijkheden zijn voor het gebouwtje in nunspeet?

wat denken jullie van die locatie..ligt vrij centraal in ons kikkerlandje en is makkelijk te bereiken

het gemak/probleem van ver weg/dichtbij blijven we altijd houden denk ik :confused:

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...