Ga naar inhoud
GENEGEERD

eerste meeting is een feit


Uitzettertje

Aanbevolen berichten

er is niet veel prepper animo in zeeland, echter is de eerste meeting een feit we waren weliswaar met zijn tweeen maar we hebben een leuke dag hike gedaan

 

za 11 november een heerlijke dag om eens lekker te gaan wandelen.

 

nadat we dat besloten hadden hebben we in een halfuurtje de tas ingepakt en op de fiets samen verzameld, vanaf daar zijn we naar een natuurgebied gefietst. na de slopende fietstocht, eindelijk aangekomen hebben we de fiets op slot gedaan de tas omgedaan en zijn we gaan wandelen.

 

na een half uurtje lopen (buiten de paden) kwamen we bij een meertje daar hebben wij de veldfles aangevuld en zijn we door de bushbush richting het noorden gelopen. met veel takken in het gezicht en over omgevallen bomen klimmende hebben wij een uitstekende plek gevonden. na wat aanmaak hout te hebben verzameld en de omgeving vrij gemaakt te hebben hebben we een dakota vuur put gemaakt. in het bebosde gebied was het nog heel erg vochtig. we probeerde het vuur aan te maken met de firesteel na veel gekloot hadden we eindelijk het vuur aan de gang , en na een kwartiertje was het een lekker warm vuurtje. en er stond al snel water op in mijn oldskool GI canteencup. het water uit het meertje gekookt en daarna lekker wat koffie erin. dat was pas genieten. de dakota vuur put ging na een uurtje uit. daar hebben wij even het vuur veilig gemaakt ( er overheen ''urineren'' en goed ingraven. de omgeving achterlaten zoals het was.

 

en op weg naar huis na een andere route terug genomen te hebben kwamen we weer bij de fietsen en daar eindigt dit prachtige verhaal.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Mooi mensen, 't valt altijd tegen in een kouwe klamme bende n fikkie stoken... Lang geleden als infanterist droegen we dingetjes als naaldhout en dennenaalden en zwammen onder onze kleding mee, vooropgesteld dat je je niet het schompes zweet heb je zo altijd knap spul dat brandt. En om nat hout te laten fikken als de hel, schoensmeer! Maar n beetje nodig, beter als Esbit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...