Ga naar inhoud
GENEGEERD

RSDL (Reactive Skin Decontamination Lotion Kit) beter dan 'een sopje'


Aanbevolen berichten

persoonlijke bescherming

 

 

Wat zou een prepper kunnen aanschaffen om zichzelf en zijn naasten een beetje tegen chemische oorlogvoering te beschermen?

(in oude topics op dit forum is 'het duikerspak', een splash-shirt en de auto-injector 'atropine' ter sprake gekomen: gebruik de zoekfunctie voor deze onderwerpen)

 

Ik breng in deze topic RSDL 'natte tissues' en de FiberTect 'drielaag sponsdoek' onder de aandacht. Ik ben tegelijk benieuwd of mensen dit idd zouden willen aanschaffen. Volgens mij is RSDL niet voor particulieren beschikbaar, en FiberTect ook niet.

 

 

RSDL

 

 

RSDL is een ontsmettingsmiddel dat bij juist gebruik (liefst binnen 1 minuut) bescherming biedt tegen besmetting van een groot aantal chemische en biologische stoffen. Doordat het middel gebruiksklaar en in een compacte, luchtdichte, verpakking aan wordt geleverd is het met uitstek geschikt als - persoonlijk - beschermingsmiddel.

 

rsdl.jpg.5e4ab23502cba7f768a6df790b35d1d1.jpg

 

RSDL neutraliseert een aantal chemische en biologische stoffen op de huid. "Bij tijdig gebruik, kan deze lotion zware brandwonden en sterfgevallen als gevolg van blootstelling aan chemische strijdmiddelen helpen voorkomen."

 

RSDL® is a topical skin decontamination product intended to neutralize or remove chemical warfare agents and T-2 toxin from the skin including: GA (TABUN), GB (SARIN), GD (SOMAN), GF (Cyclohexyl SARIN), VX (Nerve Agent), HD (Mustard), and T-2 toxin.

 

 

http://www.rsdl.com/skin-decontamination/rsdl/

https://www.internationalsafety.com/products/reactive-skin-decontamination-lotion-wipes-rsdl-wipes

 

 

FiberTect

 

 

Een prepper zou daarnaast dan ook wat FiberTect in zijn tas mee kunnen nemen. FiberTect is een drielaag sponsdoek, dat absorbeert en adsorbeert.

 

fibertect.png.18360982bf6a0015742d5aecf3a24063.png

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...