Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Dwarrel

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

16 Goed

Over Dwarrel

  • Titel
    Jr. prepper
  1. Voor een uitgebreide instructievideo hoe je water moet desinfecteren voor opslag; http://www.youtube.com/watch?v=5GOV8Or0xTg De "Clorox" in de video kun je vervangen door "dunne bleek" van de Albert Heijn wat in een gele fles zit en nog geen euro per liter kost. Als je de stappen in deze video volgt, voorkom je dat je water naar chloor smaakt. Als je nl chloor ruikt of proeft is het echt teveel. Ik heb meerdere Jerrycans van 20 liter opgeslagen met elk verschillende hoeveelheden chloor. In een SHTF geval begin ik met de jerrycans met de minste hoeveelheid. Mochten die vreemd ruiken o
×
×
  • Nieuwe aanmaken...