Ga naar inhoud

Pastafarian

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pastafarian

 1. Let wel goed op met het verwisselen van deze gaspatronen want als je het verkeerd doet kan je zwaar verbrand raken. Draai altijd eerst de bovenkant van de gaslamp of brander los en plaats dan het patroon in de houder, plaats dan de bodem terug in de houder, draai dan de bovenkant weer vast zodat het patroon wordt doorgeprikt. Als je de bovenkant niet los draait wordt het patroon al door geprikt wanneer je de bodem terug zet, maar zal niet afdichten omdat je niet genoeg kracht kunt zetten. De bodem heeft namelijk geen schroefdraad maar een bajonet sluiting. Het hele patroon spuit dan binnen enkele seconden leeg. Twee campeerders die in hun tent bij het licht van een aansteker zo een patroon van hun gaslamp wilde vervangen zijn op deze manier zwaar verbrand geraakt.
 2. In het Evaluon stond vroeger ook zo een fiets, als je hard genoeg trapte kon je jezelf op een kleine televisie zien, dit was echter zo zwaar dat je dit hooguit enkel minuten kon volhouden. Maar als elektricteit met je eigen kracht wilt opwekken zal dit wel de beste manier zijn omdat je de meeste kracht hebt in je benen.
 3. Those who cannot remember the past are condemned to repeat it

 4. Benzine en diesel zijn langer houdbaar in een stalen jerrycan dan in een van plastic.
 5. Een solar accu zoals die voor een off grid systeem gebruikt wordt is erg geschikten omdat deze constant geladen en ontladen mag worden en net als een tractie accu lang zijn vermogen behoudt in tegenstelling tot een auto accu die kortstondig een grote stroom kan leveren om te starten en minder goed langdurig stroom kan leveren. Als je er dan ook nog pv panelen op aansluit en een laadregelaar heb je meteen een mooie autonome elektriciteits voorziening.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...