Ga naar inhoud

KenpoJJ

Lid
 • Aantal items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

KenpoJJ's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

11

Community reputatie

 1. Wat je ook doet laat ze niet vrij!Eén van de grootste problemen na een shtf kunnen wel eens de roedels verwilderde honden zijn. Ze zijn niet bang voor mensen en als ze honger genoeg hebben zullen ze ook mensen aanvallen, waarschijnlijk in roedels.
 2. Het klopt dat ik waarschijnlijk net zoveel conditie kweek als kracht, maar het doel is naast kracht ook weer snel te herstellen. Daarnaast hou ik niet van extra gewichten dat geeft te veel kans op blessures vind ik. Ik hou het liever op mijn eigen lichaamsgewicht. Ik doe deze 3 oefeningen omdat ze alle grote spiergroepen trainen. Ik geef ook nog 1 avond (3,5 uur) per week les in American Kenpo en 2 keer per maand 2 uur les in Kyusho. Ikzelf volg lessen in Modern Arnis.
 3. Hardlopen 3 x per week 30 minuten Voor kracht 3 x per week: 5 x 30 opdrukken 5 x 35 squats 5 x 50 sit up
 4. Vanaf nu nog maar max 28 pakketten over..... Dank je wel KS!! Super initiatief!
 5. Kwam ik net tegen en legt op een makkelijke manier uit hoe zelf berkenolie/teer te maken. http://www.youtube.com/watch?v=CC7i5CY6XNo
 6. De berk is inderdaad een goede boom om te kennen. De bast is zoals Dr. Prepper al zei geweldig te gebruiken om vuur te maken. Er zit heel veel etherische olie in en brandt ook nog als het nat is. Daarnaast kan je van de bast manden vlechten of zelfs vouwen. De jonge bladeren kan je rauw eten en van de bladeren kan je een zalf maken die goed helpt bij droge exceem. En niet te vergeten van de twijgen worden de "echte" heksenbezems gemaakt! Dus als je nog wil vliegen na SHTF.....
 7. Ik heb ook zeker belangstelling! Ik heb nog weinig spulen op EHBO gebied dus dit is een mooie start! JJ
 8. Je kan in plaats van een zuurstofabsorbeerder ook een CO2 brandblusser een beetje leeg spuiten op een doek totdat je een ijsklont van CO2 hebt. Dan deze klont in je (gevulde) voerton doen en laten smelten (verdampen). CO2 is zwaarder dan lucht en drukt dus de lucht uit je ton. Je kan met een aansteker boven in je ton testen of er nog lucht in zit. Gaat hij uit dan weet je dat de lucht eruit is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...