Ga naar inhoud

Cyberian

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Northern Exposure
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Cyberian's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. "Get out of the city!" -Balki

 2. Welke verkoper beschouwen jullie als een betrouwbare en kost efficiënte verkoper van edelmetalen voor prepping doeleindes?
 3. Elk advies voor een vacuum sealer machine met een goede prijs/kwaliteit verhouding is welkom. Alvast bedankt!
 4. Weet iemand in dit topic trouwens een Europese webshop met goede kwaliteit mylar zakken voor een voordelige prijs?
 5. Ja, strijkijzer of haartang zijn de standaard methodes om te sealen maar ik wil ook zoveel mogelijk lucht uit de mylar zak hebben voordat ik deze seal. Ik heb iemand gezien die hier een klein stofzuigertje voor gebruikte maar ik vrees dat je daarmee ook het voedsel uit de zak opzuigt, lijkt me niet echt de bedoeling. :-) Gebruiken vacuum seal machines hitte als standaard methode om de plastic zakken te dichten na het vacumeren?
 6. Weet iemand of vacuüm sealer machines ook met mylar zakken te gebruiken zijn?
 7. De premier van Luxemburg Jean Claude Juncker waarschuwt voor een verhoogde dreiging van oorlog in Europa wanneer de polarisatie tussen de zuidelijke en noordelijke EU lid staten als dusdanig blijft toenemen. Hij spreekt zich in dit artikel uit over de duidelijke parallellen die hij ziet met de aanloop naar de eerste wereldoorlog. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/9922063/Jean-Claude-Juncker-Europes-demons-are-only-sleeping.html
 8. Hier een duidelijk overzicht zonder flauwekul van waar sodium bicarbonaat allemaal nuttig voor is: http://www.care2.com/greenliving/51-fantastic-uses-for-baking-soda.html?page=8 In menig supermarkt, drogist of reformwinkel te koop onder verschillende noemers.
 9. Denemarken heeft met geweldig resultaat gewerkt aan de duurzame opwekking van energie. Nederland heeft het op veel vlakken laten afweten en is daarom één van de landen binnen Europa die het minst heeft geïnvesteerd in groene energie. In plaats daarvan exporteren we onze energie totdat de Groningse gasbel leeg is. Helemaal treurig vanwege het feit dat er hier zo goed als altijd een stevige wind waait maar de zogenaamde `horizonvervuiling´ waar door veel nederlanders aanstoot wordt genomen tegen windmolens lijkt helaas doorslaggevend.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...