Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

SafeOutdoor

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over SafeOutdoor

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Noord-Brabant
 1. Wij hebben zo'n ding in het assortiment, maar dan veel kleiner. Daar kun je 220V mee opwekken tot 100W. Veel kleiner dus, maar geeft misschien wel een indicatie. Ik heb hem zelf nog niet en dus ook nog niet getest. Als je inderdaad handig bent, met een oude hometrainer, dan kun je volgens mij beter iets in elkaar knutselen. Zeker in een bug-in situatie.
 2. Bedankt voor de feedback wilderness! Ik zal het zeker meenemen en nogmaals, ben net pas begonnen en het assortiment gaat zeker uitgebreider worden met hele specifieke spullen. Bedankt!
 3. Hallo nvd72, Monnikken met gelijke kappen haha. Is goed. ik ben net begonnen en ik ben bezig om meer met prepgoederen te gaan leveren. Gr. Safe
 4. Hai nvd72, Tja, het voorstellen was ik nog niet aan toe gekomen.. Dit was pas mijn eerste bericht. En inderdaad, ook ik maar iets van reclame toegevoegd. Als een ander het mag, waarom ik niet? Er was iets over gelijke monnikken.....met een kap op? hahaha. Maar ook ik ben een prepper en wil me in die hoedanigheid betrekken in het forum. Het voorstellen komt er aan.
 5. Hallo Jan, Ook ik ben ondernemer en neem sinds kort deel aan deze site. Maar niet om reclame te maken of zieltjes te winnen.. Ik heb de forumregels gelezen en ik MAG ook geen reclame maken of commerciele mededelingen doen. Ik heb nu net mijn onderschrift aangepast, aangezien ik nu zie dat het blijkbaar toch toegestaan is. Dus Jan, ik ben het met je eens en deze site zou moeten blijven wat het is, een medium om kennis en tips te delen en elkaar te wijzen op leuke sites o.i.d. http://www.safe-outdoor.nl
×
×
 • Nieuwe aanmaken...