Ga naar inhoud

Heppiepreppie

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Heppiepreppie's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Een hoogleraar geografie die gespecialiseerd was in water heeft tijdens een gastcollege op mijn universiteit destijds verteld dat er in Nederland er vooral een dreiging is van een grote toename aan smeltwater vanuit de rivieren. Door opwarming van de aarde zou dit voor grote rampen kunnen zorgen. Gek genoeg is zij de enige die ik hierover heb horen vertellen, maar heb het wel goed in mijn oren geknoopt.
 2. nice, dat zou ik ook wel willen, maar ben tegelijkertijd ook bang dat het als een rode lap op een stier werkt..
 3. Thx voor de info! Nieuwe stof tot nadenken/overwegen!
 4. @wodan Ja, goed punt. Ben echt serieus over de aanschaf aan het nadenken, dus alle voors en tegens zijn welkom..
 5. Hallo mede preppers, Ik weet niet of dit onderwerp al eens is besproken, maar heb het niet zo 1-2-3 gezien iig. Ik heb een vraag over het nut van zonnepanelen (met accu). Is het volgens jullie zinvol om te investeren in zonnepanelen of niet? Aan de ene kant heb je, als ik het goed heb begrepen, met een accu erbij toch een onafhankelijke energie bron. Aan de andere kant vraag ik me af of in situaties van totale chaos die dingen niet gewoon van je dak worden gerukt. Daarbij vraag ik me af of ze nog werken na heftige zonnevlammen ed. Ben heel benieuwd naar hoe jullie hierover denken!! gr. preppie
 6. Inderdaad dat onbestemde gevoel! en heb het akelige gevoel dat ik te laat ben begonnen met preppen.... maar ja beter laat dan nooit..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...