Ga naar inhoud

Diana

Lid
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Diana's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

19

Community reputatie

 1. sorry hoor voor de typfout zijdanks mijn k.. telefoon. Ik zal nog een een vraag stellen...
 2. Mischien een beetje een rare vraag. Wat gebeurt er met een pacemaker als er zo'n super zonnestorm zou komen?
 3. Wat is het adres van deze dan? ik ga altijd in emmerich aan de kant van 's-heerenberg naar kaufland.
 4. Van diesel heb ik geen verstand. Maar boodschappen kun je goed doen bij kaufland, sorry als ik het niet goed schrijf, kijk eigenlijk nooit goed naar de naam waar ik boschappen doe. Dit is een grote winkel met een groot assortiment. Hier kun je tevens veel sterke drank kopen. Is open van 07:00 tot 22:00 uur. Idiaal om te preppen heel veel keuze van eten in blik, hele maaltijden. ook veel groente, aardappels en fruit in pot en blik. In ieder geval een echte aanrader deze winkel. Drank kun je ook bij de drankenhal kopen hier is het wel duurder en weet ik zo de openingtijden niet van. Veder heb je nog de lidl, hier kun je goedkoop merk drinken kopen zoals pepsi voor 0,95 per 1,5 liter. Dit zit allemaal in Emmerich met kleef heb ik niet zo veel ervaring is mij te ver fietsen.... Ja ik woon dus ergens in/bij Emmerich. Dus als iemand nog vragen heeft. Wie heeft voor mij het adres van penny? Ik kan die winkel maar niet vinden. die in Emmerich niet in elten.
 5. Allemaal erg mooi.... Maar dat gaat ons in geen 100 000 jaar lukken! Ik ben al blij dat we naast de huur en alle andere vaste kosten eten en drinken kunnen kopen en zelfs af en toe wat extra voorraad. Maar maanden aan salaris cash in huis hebben kan alleen als die aantal maanden geen huur en vaste laste betaal en geen eten en drinken koop. Niet iedereen hier heeft zoveel geld achter de hand.
 6. Ik kan bij de abn-amro maar 500 euro per dag pinnen. Dit kan ik wel laten verhogen, maar de bali medewerkster rade dat af omdat je dan niet meer verzekerd zou zijn i.v.m scimmen etc. Zou t/m 500 euro verzekerd zijn bij de abn-amro Dus heb ik dat maar zo gelaten, weet iemand hier of dat idd klopt.
 7. Ben blij dat ik laats gepint heb. Maar had alleen mijn pin pas bij me naar de winkel en toen kon in niet meer betalen. Het geld wat er nog opstond is weg sta ineens rood! Kon ik eerst naar huis geld ophalen. Ben benieuwd hoelang het duurt voordat het opgelost is. Maar ik kan gelukkig wel boodschappen blijven doen.
 8. Diana

  Bankrun, heb jij al gepind?

  Gister avond stond alsnog het loon op de rekening, normaal nog nooit gehad s'avonds bij de ing. Maar ben blij dat het binnen is.
 9. Diana

  Bankrun, heb jij al gepind?

  @ Prepper goeroe; Dankjewel voor je uitleg, nu is het wat duidelijker. Maar hoop nog steeds dat het geld snel op de rekening staat. .
 10. Diana

  Bankrun, heb jij al gepind?

  Ik wacht nog steeds tot ik kan pinnen... Normaal staat het loon er de 24 op de rekening. Vorige maand de 22ste al en nu nog steeds niet.... Heb het niet direct nodig maar baal er van, dit is wel erg laat. Kreeg ik meteen vanmorgen met inloggen ook nog eens te lezen dat ing standaart pinnen buiten europa gaat uit zetten, omdat er vaak pinpassen met codes worden gestolen en dan buiten euro zouden worden leeggepint... Ja tuurlijk jat in nederland een pinpas en rijd eerst naar buiten europa om daar pas geld op te nemen? Dan is de rekening toch al geblokeerd? Geloof geen zak van die reden. En heb de hele dag al een naar gevoel, hoop dat het geld toch echt snel op de rekening staat zodat ik kan gaan pinnen.
 11. Waar heb je dat gelezen over de WW? Zou het zelf ook graag willen nalezen... (Bericht was te kort, onzin tekst neerzetten om het aan te vullen...................................................................................................
 12. Als je niet ingeschreven staat kun je toch een ziekenfonds verzekering afsluiten. Als je maar bij iemand het adres mag gebruiken als post adres. Je sluit op dat adres gewoon een verzekering naar keuze af. Je krijgt dan een brief van de verzekering dat je je niet kunt verzekeren omdat je niet in ingeschreven staat, tenzij: En dan staan er een aantal optie die je kunt kiezen zoals dat je dakloos bent. Je kruist dat aan en stuurd dat netjes terug. En je bent gewoon verzekerd.
 13. Angst is een heel groot begrip, wat tijdens je leven steeds verandert. Ik had vroeger veel angste, maar als ik toen wist wat ik nu weet. Had ik nooit verwacht nu nog te leven, laat staan nog van dingen te kunnen genieten. Mijn ergste angst/nachtmerrie is dit jaar 10 jaar geleden waarheid geworden. En steeds als je denkt dat het niet erger kan, kan het toch.... Waar moet ik nog bang voor zijn? 10 jaar geleden is mijn zoontje overleden op nog geen 2 jarige leeftijd. 10 maanden later ging mijn moeder. En als je denkt dat je zoiets vresselijk hebt overleeft, hebben ze in 2008 onze andere 3 kinderen uit huis gehaald. Van 5 en 3 jaar en een baby van 1 maand. En na de hoop in duitsland veder te kunnen gaan met leven en onbedoeld zwanger te zijn geworden is ook onze 5 meteen vanuit het ziekenhuis uit huis geplaats. Dus om het niet al te lang te maken. Wat kan er nu nog erger zijn? Ik heb maar 1 angst en dat is dat de mensen allen maar nog gekker worden, dan dat de meeste nu al zijn. Respect, begrip, medeleven, elkaar helpen, vetrouwen zijn in deze maatschapij ver te zoeken. En het lijkt alleen maar erger te worden. ( ps ik stel me binnenkort wel even voor )
×
×
 • Nieuwe aanmaken...