Ga naar inhoud

Mir

Lid niveau 2
  • Items

    97
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Mir

  1. 9 uur geleden, Louis zei:

    Niemand ooit gehoord van Peltier elementen?

    Dit zijn kleine 'tegeltjes' van 4cm bij 4cm voor enkele euro's per stuk te koop. Er zitten draden aan bedoeld voor 12Volt meestal 2 of 3 Ampere. Dit is een solid state warmtepomp, het ene vlak van de tegel wordt warm, de andere kant wordt koud. Maximaal temperatuur verschil ongeveer 50 of 60 C°. Zet er 2 of 3 tegen elkaar dan kun je gemakkelijk een kant laten bevriezen, en de luchtvochtigheid wordt ijs. Niet vergeten de hete kant van de tegeltjes een koel rib te plaatsen zodat de warmte goed weg kan, scheelt veel stroom. Zoals gezegd werkt op 12 volt dus kan rechtstreeks op een zonnepaneel aangesloten worden. Zijn te koop bij denisdeal, bangood, aliexpress , ook in NL te koop maar wel een stuk duurder. Wanneer je een beetje kan knutselen kun je de koude lucht die al ontvochtigt is terug leiden naar de lucht die nog gekoeld moet worden, zo kun je een kompact klein watermakertje maken zonder bewegende delen. Zijn dus nagenoeg onverslijtbaar, tenzij je er een klei fan blowertje bij zet om de lucht te verplaatsen, deze gaan na enkele duizenden uren wel stuk.

     

    Zou daar wel eens een mooi step-by-step verslag met foto's van willen zien...  

    Dus daar staan we altijd voor open he! ;) 

     

    Welkom, leuk, een "Wille Wortel" in de groep ; ) 

  2. HI all,

     

    Je hoort wappies vaak zeggen "Het virus bestaat niet! / Het virus is een leugen! / Het virus is nooit geïsoleerd! / Pasteur (germ theory) vs Bechamp (terrain theory)! " en dan hoor je de snappies weer roepen "Och jee wat een ontkennende kolder weer! / Het virus is WEL geïsoleerd!"

     

    Nu kun je je afvragen, waar komen deze "virus-ontkennende" kreten toch vandaan? 

     

    Dr Sam Bailey werd wakker aan het begin van de plandemie en de laatste 2 jaar gaat haar aandacht vooral uit naar het ontmaskeren van de besmettingsleugen. In de leergangen was er nooit een kritisch geluid over de besmettingsleer van Louis Pasteur waarop de hele huidige medische wereld zich baseert. Een opvatting die ook het fundament legde voor een farmaceutische miljardenindustrie. Pasteur was rijk en had veel politieke vrienden. Toch heeft hij naar wat blijkt uit zijn dagboeken en op zijn sterfbed toegegeven dat hij al zijn onderzoeken gefraudeerd had en dat Bechamp (de tegenstander van zijn tijd) de enige was die het bij het rechte eind had met de Terrein-theorie. 

     

    Dus,

    Pasteur (germ theory) - ziekte wordt veroorzaakt door microben die van buitenaf het lichaam binnen dringen (waarvoor vaccinatie leuk is)

    Bechamp (terrain theory) - ziekte wordt veroorzaakt door microben die in lichaamscellen zitten. Die komen in het geweer als de interne balans verstoord is, of terwijl; een lichaamseigen schoonmaakreactie (waarvoor vaccinatie natuurlijk totaal overbodig)

     

    Ik ben wel heel benieuwd wat de critici hiervan vinden; 

     

    Why Nobody Can Find a Virus - 

     

    https://drsambailey.com/covid-19/why-nobody-can-find-a-virus/

  3. Lieve mensen,

     

    Ik ben er van overtuigd  dat Reiner Fuellmich heel goed werk aan het verrichten is. Ja, het is confronterend.... I admit :( 

    Het komt zo dichtbij en het is zo echt allemaal ....        ik ben namelijk - in aansluiting op Sitzung 80 waarin hij het tribunaal onlangs aankondigde - op het moment Sitzung 81 (van 3 december) van de Onderzoekscommissie Fuellmich aan het verteren. Het duurt meer dan 5 uur zoals die lengte eigen is aan al hun Sitzungen. Het gaat diep en ver op alle zaken in. Ja zo'n internationaal tribunaal vergt natuurlijk heel wat voorbereiding op alle vlakken...

     

    De onderwerpen van Sitzung 81 met de titel Open your eyes and advance / Augen auf und durch: 

     

    - Mandatory vaccination - A way to escape it!

    - Website directory of all Corona related lawsuits

    - Ireland: Big Tech and Big Pharma dominate the Economy

    - Soldiers stand up 

    - Resistance in the restaurant industry

    - Resistance in the medical profession

    - Current events in the mirror of time

     

     

    Er zijn 2 opties om deze Sitzung 81 te beluisteren. De ene in de oorspronkelijke duitse taal en de andere is een Engelse stem die de Sitzung overneemt en dit laatste voor mensen die problemen hebben om duits te volgen. Ik deel beide video's hieronder...

     

    De duitse oorspronkelijke versie:

    https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Sitzung-81-de:c

     

    De engelse stem die het overneemt:

    https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Session-81-en:9

    • Leuk 1
  4. Het zit er aan te komen hoor....

     

     

    Reiner Füllmich: Aan het eind van het jaar komt er een internationaal tribunaal

     

     

    Hij legde eerst uit dat er momenteel een uitgebreide psychologische operatie aan de gang is die erop gericht is de mensen te destabiliseren en te desoriënteren om te doen wat er van hen gevraagd wordt.

     

    Dan het goede nieuws. Zonder in detail te treden, zei Füllmich dat er tegen het einde van het jaar een internationaal tribunaal zal zijn “met echte rechters, echte aanklagers, echte advocaten, echte getuigen en echte deskundigen”.

     

    Op minuut 4 van SITZUNG 80 kondigt hij het zelf aan, luister maar;

     

    https://www.frontnieuws.com/reiner-fullmich-aan-het-eind-van-het-jaar-komt-er-een-internationaal-tribunaal/

     

     

  5. 5 uur geleden, preppie&kokkie zei:

    Waarom zou dat technisch niet kunnen?

    De techniek is al vele malen verder dan dat wij als consumenten beseffen.

    Nano techniek met name is al zo geavanceerd dat het inderdaad voor de meeste mensen niet meer te bevatten is.

    Dat snap ik ook zeker, maar om het weg te schrijven als ongefundeerd en onmogelijk lijkt mij dan weer de andere kant van het verhaal.

    Kijk eens hoe ver men al bv in China is met digitale surveillance.

    Dat is toch ook gewoon realiteit?

     

    Yup. Ik volg Martin Vrijland al een tijd en hij heeft zich in deze CRISPR technologie zeer goed verdiept. Veel artikelen op zijn website die het uitleggen.. 

     

    Hier een willekeurig artikel van zijn hand en de video daaronder laat ook goed zien waartoe de huidige wetenschap in staat is. 

     

    DR. CHARLES MORGAN: HOE DE MENS OP AFSTAND BESTUURBAAR TE MAKEN, DROMEN TE LEZEN, GEDACHTEN EN GEHEUGEN TE OVERSCHRIJVEN (GEEN FICTIE, MAAR MRNA VACCINFEITEN)

     

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/dr-charles-morgan-hoe-de-mens-op-afstand-bestuurbaar-te-maken-dromen-te-lezen-gedachten-en-geheugen-te-overschrijven-geen-fictie-maar-feiten/

     

     

     

    • Leuk 4
  6. Nou, ik krijg vandaag een bericht dat mijn nieuwe waterfilter (wat ik op pagina 1 van deze draad op 14 mei deelde) is verstuurd na maanden wachten (door de logistieke chaos wereldwijd). 

     

    En dan kom ik toch ineens zojuist iets interessants tegen.......... 

     

    Artikel: Waarom je actieve steenkool wilt gebruiken om je water te zuiveren.

     

    Ik zit het met open mond te lezen... is het echt zo simpel? je doet een koolstaafje in (een fles) water, laat dat wat uren erin zitten en VOILA je water is flink gezuiverd van zware metalen, pesticiden, chloor etc. Zo'n staafje is ook nog eens 6 maanden te gebruiken!? 

     

    Nee, echt? Is het zo simpel? En daarvoor schaf ik dan een duur apparaat van meer dan 300 euro aan? 

     

    Hier het artikel: https://www.bedrock.nl/actieve-steenkool/

     

     

    ----------------------------------------------------

     

     

    IPV die koolstaafjes....   kun je natuurlijk ook DIT https://www.stookwinkel.nl/product/prestige-actieve-steenkool-17-liter/ gebruiken? 

     

    Zoals bijv: je doet een lading van die kool in een koffiefilter en gooit er wat water over en dan drupt er vanzelf gezuiverd water uit, right? 

     

    Wat zou in noodsituaties het beste zijn... die actieve koolstaafjes OF die zak actieve steenkool? 

     

  7. Op 11-8-2021 om 09:35, Hermanusb zei:

    BPOC…..

     

     

     

     

    by doezelfnormaal | aug 13, 2021:

    Op dit moment werkt de BPOC2020 aan een speciale website (www.meldpuntvaccinatie.nl) waar mensen bijwerkingen op een effectieve wijze kunnen melden. De website zal z.s.m. maar zeker komende week online zijn. Ook de al geregistreerde meldingen zullen op deze website zichtbaar zijn. Tot die tijd kunnen mensen hun meldingen doen via het meldpunt wat men op de website van de BPOC2020 aantreft.

     

    Overigens zal VWS / de Staat komende week door de BPOC2020 worden gedagvaard in kort geding, met als eis de vaccinaties onmiddellijk te stoppen zodat nader onderzoek kan plaatsvinden. In opdracht van het BPOC2020 werken deskundigen op dit moment aan een onderzoeksrapport over het causale verband tussen de meldingen van sterfgevallen en gezondheidsschade en de vaccins. Dit rapport zal aan de rechter overlegd worden.

     

    Elke dag ontvangt de BPOC2020 op haar meldpunt meldingen van overlijden, gezondheidsschade en miskramen. Het is aannemelijk dat dit slechts het topje van de ijsberg is.

     

    Het VWS houdt echter vast aan het Lareb en negeert de meldingen die bij het BPOC2020 binnenkomen.

     

    Ook de media negeren de meldingen van de BPOC2020.

    https://doezelfnormaal.nl/news/lareb-roept-zwangere-vrouwen-op-zich-te-laten-vaccineren/

     

    Update 60 minuten geleden: 

     

     

     

    • Leuk 2
  8. Persbericht 5 augustus 2021

    Vandaag heeft de advocaat van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie middels een brief die ook aan het RIVM is gestuurd minister de Jonge gesommeerd de vaccinatiecampagne onmiddellijk stil te leggen, bij gebreke waarvan de BPOC2020 zonder verdere aankondiging een kort geding procedure aanhangig zal maken. In dat geval zullen alle bewijsstukken aan de voorzieningenrechter worden voorgelegd, met het verzoek in rechte hierover te oordelen.

     

    Die bewijsstukken bestaan, behalve uit ruim 2000 meldingen (waaronder 1137 sterfgevallen) gedaan bij het meldpunt vaccinatie van de BPOC2020, uit een op basis van deze meldingen door gerenommeerde deskundigen opgesteld onderzoeksrapport waarin aangetoond zal worden dat de vaccinaties tot aanzienlijke gezondheidsschade en zelfs de dood kunnen leiden.

    Klik hier voor de brief die vandaag met bijzondere spoed naar minister de Jonge en het RIVM is verstuurd.

    De BPOC2020 heeft tot nu toe alleen onderzoek gedaan d.m.v. het stellen van vragen. Gezien de ernst van de situatie heeft de BPOC2020 gemeend deze weg te moeten bewandelen.

    https://bpoc2020.nl/bpoc2020-sommeert-minister-hugo-de-jonge-vaccinaties-stil-te-leggen/

     

    Update 10 augustus (vandaag): 

     

    • Leuk 3
  9. 12 uur geleden, Madeliefje zei:

    Is er toch nog hoop in Frankrijk?

    De video zal wel snel gecensureerd worden door YouTube.

     

    Zoals we weten zijn de Politie en de Gendarmerie in Frankrijk vrijgesteld van de prik maar de brandweer NIET. 

     

    Maar de 6 vakbonden van de brandweer daar komen nu in opstand en tolereren de verplichte prik NIET. 

     

    Vertaling uit het Frans, aldus printscreen twitter. 

     

     

    uu.jpg

    • Leuk 3
  10. 10 uur geleden, Hermanusb zei:

    daarnaast vertik ik het om als de dorps idioot bekent te staan omdat ik loop te blêren dat we allemaal dood gaan door het vaccin,

     

    LOol! Ok dit was wel het lol moment vd dag, waarvoor dank Herman. 

     

     

     

    13 uur geleden, MamaM zei:

    Zo ken ik iemand, rond de 80, bewust niet ingeënt, leefde zo ongeveer geïsoleerd samen met partner, ligt nu al bijna 2 weken doodziek in het ziekenhuis, zelfs ook aan de beademing en de artsen hebben nog steeds niet kunnen vinden wat diegene heeft/virus/bacterie/oid.

     

    @MamaM heeft deze persoon zich laten testen? Ook de test schijnt een hulpmiddel voor genocide te zijn;

    https://eindtijdnieuws.com/breaking-news-na-medische-analyse-pcr-tests-blijken-hulpmiddel-te-zijn-voor-genocide/

     

    • Leuk 1
  11. 36 minuten geleden, Jaap zei:

     

    Ja ik heb er ook 4 bij aliexpress besteld, 2 lijken er heel erg op die sawyer mini...   verschil is dat die van aliexpress een filter heeft van maar liefst 0,01 micron en die sawyer een filter van 0,1.

    En die van Ali gaat maar 5000 liter mee waar de sawyer oneindig...  maar ja, dan kies ik er liever 4 van Ali voor dezelfde prijs als 1 sawyer mini die z'n levensduur toch niet volmaakt. 

     

    Dus ik heb besteld;

    2 van deze:

    https://nl.aliexpress.com/item/1005001996992913.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dxk4SXf

     

    En 2 van dees;

    https://nl.aliexpress.com/item/32909690549.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dxk4SXf

     

    Die laatste ook 0,01 micron en die gaat 1000 tot 2000 liter mee (denk eerder 1000)

     

    32 euro totaal. 

     

    Maar ik wil nog meer.. iets groters, iets beter en het liefst  iets waarmee ik m'n eigen kraanwater ook nog kan doen. En zo'n Solarbag zie ik ook wel zitten. 

  12. 5 uur geleden, Ron sr zei:

    Als ik langdurig in een afgelegen gebied zou vertoeven zou ik er zeker een aanschaffen, zie ook op youtube. 

    Zeker in omstandigheden waarbij het maken van vuur onverstandig is , niet opvallen is een survial strategie

    NB Ik heb ooit een poging gedaan om dit in Nederland aan te schaffen dit is niet gelukt. 

     

     

    Heb even rondgespeurd maar is nergens zichtbaar te krijgen (any Amazon unavailabe) behalve dus bij het bedrijf zelf (geen optie voor ons land en onbetaalbaar vanuit Amerika) en waarschijnlijk dus toch hier in Nederland ook een adresje voor 85 euro maar da's echt het enige dat ik vond, deze site werkt (nu) niet echt naar behoren; http://www.eco-sales.nl/producten/

  13. Ik twijfelde of ik hierover een nieuwe draad moest openen maar doe het maar niet ... (geen idee hoor) EDIT; ik heb de titel aangepast dus staat hier nu prima. 

     

    Maar ik denk dus dat ik het perfecte waterfilter heb gevonden inmiddels, zonder elektra, filtert alles zo'n beetje.... tsja, voor nu denk ik: wat wil ik nog meer?!

     

    Het is te krijgen bij verschillende webshops onder verschillende namen...    

     

    Ik zal er wat foto's van bij doen. Van het apparaat en de filterset (- keramisch filter - 1 PH-ring om water alkalisch te maken -  meerstappenfilter). Filters vervangen na 2000 liter of een jaar. 

     

    Dus ja.. zie ik iets over het hoofd, ben ik weer onterecht aan het dromen? Kritiek is welkom!

     

    https://dewaterfilter.nl/

     

     

    waterf.jpg

    waterff.jpg

    • Leuk 1
  14. 𝐃𝐫. 𝐑𝐞𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐅𝐮𝐞𝐥𝐥𝐦𝐢𝐜𝐡: 𝐕𝐢𝐫𝐮𝐬𝐫𝐢𝐬𝐢𝐜𝐨 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐧𝐢𝐞𝐭-𝐠𝐞𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐠𝐞𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧. (7 mei video)

     

    "Reiner Fuellmich neemt een standpunt in over de mededeling van Pfizer: zijn COVID-19-vaccins gemaakt om zichzelf te verspreiden bij niet-gevaccineerde mensen?! - "Documenten van Pfizer, Johns Hopkins en anderen onthullen het potentieel van COVID-19-vaccins om zich te verspreiden naar niet-gevaccineerde mensen die in contact komen met een recent gevaccineerd persoon!"

     

    https://politikstube.com/dr-reiner-fuellmich-virus-gefahr-fuer-ungeimpfte-von-geimpften/

    • Leuk 2
  15. Ik ben even op onderzoek uitgegaan maar de verwijderde facebook groep "The covid19 vaccin victims & families group" is inmiddels een eigen website begonnen, lekker besloten en veilig. 

     

    Iedereen die behoefte heeft aan steun of gelijkgezinden of zich simpelweg wil oriënteren op alle mogelijke bijwerkingen inclusief overlijden met betrekking tot het COVID-19 vaccin, kan zich hierbij aansluiten. Registratie vereist - en dat is maar goed ook met alle (overheids-)trollen in de omloop die zich over deze slachtoffers en nabestaanden heenwerpen alsof ze uit hun nek lullen (!!) want dat is helaas waar dit soort groepen continue tegenaan lopen. 

     

    http://www.c19vaccinevictims.com/

     

    Back-up op Telegram: 

    https://t.me/joinchat/Z3IjY1EQf_9jNmFk

     

    • Leuk 3
  16. Op 26-4-2021 om 22:08, vheeswijk zei:

     

     

    Gelukkig heeft Hugo nog het e.e.a. kunnen vastleggen uit die groep kort voordat ie door het beest werd verwijderd. De waarheid mag namelijk niet aan het licht komen en daar wordt alles aan gedaan. Het liep tegen de 130.000 leden aan op het moment van verwijdering, extreem snelgroeiende groep. 

     

    Aldus hier een compilatie van vaccine doden/zware bijwerkingen uit de facebook-groep "The covid19 vaccin victims & families group".

     

    DOOD DOOR VACCINE.

     

    https://www.bitchute.com/video/s5p2yjJ4FxTv/

     

     

     

     

    • Leuk 1
  17. Op 21-4-2021 om 23:15, JJ&A zei:

    Maar we hebben de Katadyn pocket pro sowieso ook in onze Bob maar wil er nog een actieve kool tussen filter voor maken of aanschaffen, om het water nog beter schoon te maken, dat is in het geval van mijn vrouw nootzakelijk.

     

    Je bedoelt met aanschaffen, deze?:

    https://www.noodzaken.nl/katadyn-carbon-cartridge-fles-adapter-actief-kool.html

     

    Ja die adapter was er 9 jaar geleden nog niet als ik deze draad zo doorneem. Ik hoor iedereen hier over Katadyn pocket PRO, maar dat pro hoor ik niet meer terug in het huidige aanbod. Is er iets veranderd?

    Ik ben wel benieuwd hoe je vrouw zou reageren op deze actieve kool adapter met de Katadyn. 

    En hou me op de hoogte als je zoiets zelf zou maken (en die zeoliet), ik vind dat echt super interessant. 

     

    Op 21-4-2021 om 23:15, JJ&A zei:

    Toen we een filter hebben aangeschaft met een actieve kool filter wat het probleem opgelost.

     

    Welke was dat? Die heb je gewoon aan of onder je kraan bevestigd?

  18. 1 uur terug, OBL-Rien zei:

    Destilleren levert nooit een 100% resultaat. Grotere (complexere) distillatie apparaten komen wel tot 99% of hoger, maar nooit 100%.

     

    Ok ja, dan had ik er misschien een te rooskleurig beeld van... 

    En die waterdestilleerders van "elixer water" (175 euro) die adverteren met woorden als: "Elixer water destilleerapparaat produceert gedestilleerd water dat voor 99,8% zuiver is. Puur zuiver water dat volkomen veilig is om te drinken. Dit water is geheel vrij van microplastics, medicijnresten, bestrijdingsmiddelen, chemicaliën, zware metalen, chloor, fluoride, parasieten, bacteriën en ziektekiemen."  Is dat een beetje teveel eer? Ja ik zat ook serieus over deze te denken als het me even lukte om los te komen van toekomstige doembeelden. 

     

     

    1 uur terug, OBL-Rien zei:

    Distillatie verwijdert ook positieve elementen uit water, zoals mineralen. Zonder mineralen heeft water een "giftige werking" op het lichaam. (Het onttrekt mineralen)

     

    Ja daar zijn de meningen over verdeeld. Ik was net weer even overtuigd geraakt van "de onzin" van benodigde mineralen in water na wat woorden online die me goed vielen (geen onderzoeken). Maar ik zou weer kunnen wankelen nu. 

     

     

    1 uur terug, OBL-Rien zei:

    T'is helemaal persoonlijk hoor, maar ik zou gewoon een filter gebruiken. Eventueel een zelfgemaakte met o.a. houtskool.

     

    Ja weet je..  ik lees over zelfs de beste waterfilters negatieve reviews en dan ben je snel genezen en blijft er niks meer over. En het liefst heb ik er gewoon eentje die alles eruit haalt, zware metalen, chemicaliën, microplastics ... en dan denk je iets gevonden te hebben en dan blijkt het niks volgens een zeer oprecht lijkende review. Alles gaat kapot binnen no-time of werkt gewoon niet naar behoren. 

     

    1 uur terug, OBL-Rien zei:

    Op zich wel een goede oefening om eens water te drinken uit een sloot die je zelf gefilterd hebt! (Gebruik hiervoor een sloot met regenwater in een natuur gebied)

     

    Ja zou wel grappig zijn om dat eens voor het eerst te beleven... 

    • Leuk 1
  19. Ben al een tijd op zoek naar iets dat water finaal zuivert en dan kom je toch bij destilleren uit.  maar dan ook het liefst dat het kan zonder elektra. Nou dat was bijna niet te vinden TOT ik tegen dit ding aanliep ....  volgens mij lukt dat ook zonder elektra want het zou werken op alle warmtebronnen. 

     

    Ik ben helemaal nieuw in dit dus misschien zie ik iets over het hoofd. Het is ook goed betaalbaar en het wordt zelfs gratis vanaf Belgie verstuurd dus extra kosten voor ontvangst van buiten de EU is ook geen issue. 

     

    En ook geen filters heb je bij deze nodig als ik het goed begrijp. 

     

    Dus, alle voordelen op een rijtje:

    - kan zonder elektra (op mijn nieuwe kookkachel die er zo'n beetje exact op past - die van 12 liter dan)

    - zuivert water supergoed (beter kan je niet treffen)

    - zeer betaalbaar 

    - geen filters nodig

     

    Correct me if I'm wrong. 

     

    Wat denk jij hiervan @JJ&A?

     

     

    https://nl.aliexpress.com/item/1005001757510848.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.30a57b3eS8izJr&algo_pvid=95443c33-8b37-4fb2-809f-fb7a2fa5464a&algo_expid=95443c33-8b37-4fb2-809f-fb7a2fa5464a-0&btsid=2100bde716192202839468881e0430&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

     

    PS:

    Nu maak ik me ineens zorgen... want ik lees dit ergens:

     

    Destillatie – Meestal POU; Verwijdert een zeer breed spectrum van verontreinigingen wanneer dit wordt gedaan in combinatie met actieve koolfilters. De energiekosten, schoonmaken en het ongemak van plaatsing van de meeste van deze systemen hebben voorkomen dat dit een veel gebruikte methode werd. Hoge kwaliteit destillators zijn vooral goed wanneer de onzuiverheden onbekend zijn en wanneer er microbiologische vervuiling aanwezig is.

     

    Dus omdat er geen actief kool-fliter bij dat apparaat zit....    is dat zorgwekkend?

     

  20. Reiner Fuellmich update: Interview van 13 april 2021


    Kristalheldere woorden van de oprichter van de buitenparlementaire onderzoekscommissie, dr. Reiner Fuellmich. In ongeveer 20 minuten krijgt hij zoals gewoonlijk alles over de huidige situatie ter zake. Of het nu de Drosten-zaak is, het PCR-drama, de vermeende vaccinatie, zelfcriminaliserende regeringen of het kartel van de grote technologie, de grote farmaceutische industrie en de financiële industrie. Hij rapporteert bemoedigend over het toenemende netwerk van advocaten wereldwijd, interpreteert de huidige gerechtelijke uitspraken die baanbrekend zijn en geeft een inschatting van de ontwikkeling van de komende 4 - 8 weken.

     

    In Duits.

    https://politikstube.com/interview-mit-dr-reiner-fuellmich/

    • Leuk 2
  21. Reiner Fuellmich - 𝑾𝒆 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒗𝒊𝒅𝒆𝒏𝒄𝒆! (1 april 2021);

     

    https://www.bitchute.com/video/4tJWvwJSZGYs/

     

    Here’s the takeaway;

     

    - We’re in an invisible war for our sovereignty.

    - Lockdowns, masks, social distancing, etc, have nothing to do with a virus.

    - COVID-19 - if it even exists - is as mild as flu.

    - Flawed PCR tests are the foundation of this fake pandemic.

    - The vaccine should be avoided.

    - Stop complying as much as possible.

    - Tell others to stop complying as much as possible.

    - Ignore the mainstream media.

    - Don’t give up.

     

    Reiner is een geweldige man.

    Hij zal - om de juiste redenen - in de toekomst in geschiedenisboeken worden herinnerd.

     

     

    • Leuk 2
×
×
  • Nieuwe aanmaken...