Ga naar inhoud

pooppoop

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

pooppoop's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

2

Community reputatie

  1. @wandering neone dankje voor je antwoord. hier is waar ik na zocht. ik probeerde in google te zoeken maar kwam niet echt op het juiste uit. Gebruik je zelf van die goedkopere zonnepanelen? wat vind je van hun? https://aartjan.nl/blog/beste-draagbare-zonnelader/ deze website legt het makkelijk uit voor mij gelukkig. Ik googelde ook voor zonnepanelen met koken maar las dat dit te veel is. koken neemt erg veel energie. En ik vond op ook propaangas dingen maar is eigenlijk niet zo handig. Zal later weer veder opzoek hier naar gaan. https://www.bakkergas.nl/benegas-105-kg.html
  2. Dankje voor je grote moeite @JJ&A. Had niet verwacht dat iemand ging reageren en zoveel tijd in mij zou steken. Ik weet de situatie van mijn vader niet echt goed en de financiƫn. Alleen dat hij eigenlijk niet in Nederland meer woont en maar voor een paar maandjes in Nederland blijft nadat de lockdown over is. Denk dat hij van spaargeld leeft. Hij heeft hier een koopwoning voor al tientallen jaren en de bank wil dit verkopen, maar dat wilt hij niet. Ik kan hier niks aan veranderen. Zijn er dingetjes die ik kan doen om zijn leven in een huis zonder elektriciteit, gas wat comfortabel te maken? (Ik weet niet of hij wel nog riool/water kan gebruiken? Zal het hem vragen als hij mij weer een e-mail stuurt) >een stukje grond kan pachten miscchien als ik ouder ben zelf ga ik dit doen maar in een ander land, lijkt me erg mooi om off grid te leven. Kijk veel van dat soort youtube videos. maar is denk ik niet iets wat mijn vader wilt. Ik herhaal van wat ik vorige keer zei: (ik denk dat al die kleine zonnepanelen best wel weinig energie leveren nietwaar en niet geneog voor opladen van gewoon basis elektronica?) "Mijn eerste vraag zijn er zonnepaneel generators voor een goedkope prijs te kopen? Generators naar 230 volt. Zag dat zonnepanelen meestal 12 volt gelijkstroom? En wat voor vermorgen hebben ze? 100 watt of 2000 watt? Mijn tweede vraag. Zijn er in Nederland hier de propaan campingbranders (25/30 dagen gingen ze mee). Hij vertelde mij dat ze niet te koop waren in Nederland maar is er een beter alternatief? Ik weet niet waar ik op moet googelen. Wat voor spullen kan ik voor hem kopen?" Dankje voor je tijd. Begrijp als mensen niet gratis willen antwoorden. Ik kan een klein bedragje naar je paypal sturen als je antwoord mijn vader en mij helpt.
  3. Hoi iedereen. Ik ben nog jong, heb weinig verstand van dit. Ik heb een vraag voor mijn vader. Mijn vader woont alleen in een huis in Nederland dat geen stroom heeft doordat hij niet groot genoeg inkomen heeft. Is er iets wat ik kan doen zodat zijn leven meer comfortabel is zonder elektriciteit van de energie leveranciers? Hij gaat telkens naar openbare plekken als hij wifi nodig heeft en heeft een gastank om eten te koken. Wanneer hij kan, zijn telefoon of laptop op laden. Dit klinkt misschien een beetje stom maar: Mijn eerste vraag zijn er zonnepaneel generators voor een goedkope prijs te kopen? Generators naar 230 volt. Zag dat zonnepanelen meestal 12 volt gelijkstroom? En wat voor vermorgen hebben ze? 100 watt of 2000 watt? Mijn tweede vraag. Zijn er in Nederland hier de propaan campingbranders (25/30 dagen gingen ze mee). Hij vertelde mij dat ze niet te koop waren in Nederland maar is er een beter alternatief? Wat voor spullen kan ik voor hem kopen? Hij heeft zelf ook nog wat geld te investeren, paar honderd euries als het waard is. Miscchien heb ik later meer vragen. Maar als iemand me kan helpen ik waardeer het graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...