Ga naar inhoud

Lone Wanderer

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lone Wanderer's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

3

Reputatie

  1. Het is wel zo dat het extra ruimte in beslag neemt, en dat een powerbank meer energie op kan slaan dan een paar AA batterijen, maar naar mijn mening zijn de batterijen juist heel multifunctioneel. Er bestaan adapters waardoor je AAA als AAA kan gebruiken en er bestaan ook adapters waardoor je 3x een AA als een D kan gebruiken. Daarnaast spreekt het mij juist aan dat je ook wegwerpbatterijen kan gebruiken, stel je kan nergens opladen en je vindt wel ergens nog wegwerpbatterijen, dan vervang je ze en kan je meteen je spullen ermee opladen. Ik heb toch een Eneloop BQ-CC65 oplader gekocht, waarmee ik 2 (AA) batterijen in 1,5-2 uur- en 4 in 2-3 uur op kan laden. Het klopt dat jouw powerbank langer meegaat, maar die gaat toch een keer leeg en waarschijnlijk duurt het langer totdat die vol zit dan het tijd kost om een aantal batterijen op te laden (of wegwerp erin gooien). En met één powerbank ben je natuurlijk wel afhankelijk van maar één optie, stel er gebeurt wat met de powerbank, dan heb je geen elektrische energie meer. Is het trouwens niet zo dat een powerbank ook minder goed presteert wanneer het koud is?
  2. Het is zeker waar dat het enige ruimte en gewicht bespaart. Maar gezien de veelzijdigheid van het product (ook batterijen opladen die je kan gebruiken) en aangezien het relatief weinig weegt lijkt het mij toch een goede aanvulling.
  3. Hallo Hallo en hier is dan mijn eerste post Al enige tijd ben ik mij aan het verdiepen in zaken voor in de Bug out Bag. Eén van de (naar mijn mening) toch wel belangrijke onderdelen hierin is energie. Multifunctionele producten hebben in de B.O.B., met het oog op ruimtebesparing, de voorkeur. Toen ik dit product, de GP Charge Anyway, voorbij zag komen het leek mij heel handig om er in te stoppen. Het is een (AA en AAA) batterijoplader welke oplaadt door middel van een USB-aansluiting. Daarnaast kunnen de oplaadbare batterijen ook devices opladen door de kabel andersom te gebruiken, het is dus ook een powerbank. Wanneer de batterijen leeg zijn kan je deze eenvoudig vervangen door andere (AA of AAA) oplaadbare- of wegwerp batterijen. Leek mij een prima product voor €25,- Nu heb ik op het internet rondgekeken en kwam ik erachter dat de GP Charge Anyway een duurgeprijsde oplader is van niet zo'n beste kwaliteit. Maar goed, de functie leek mij wel heel handig dus ik laat mij niet wegslaan van een matige review. Ik heb wat meer research gedaan en kwam erachter dat Panasonic Eneloop batterijen momenteel de beste oplaadbare batterijen zijn ter wereld. Mijn plan was als volgt; bestel een setje gewone Eneloop batterijen (hebben mindere capaciteit dan de PRO variant, maar kunnen 4x zo vaak worden opgeladen) en bestel de GP Charge Anyway oplader. Hierdoor heb ik uitstekende batterijen en een prima (maar 'te dure') oplader die op heel veel manieren inzetbaar zijn. Dus ik heb het besteld (via bol.com), alleen kreeg ik er natuurlijk één die blijkbaar niet werkt... Het kan natuurlijk zo zijn dat ik er net één had die gewoon slecht was, maar goed mijn vertrouwen is een beetje weg en ik ben eigenlijk gewoon op zoek naar een alternatief. Ik kwam toen uit op dit (Panasonic BQ-CC57) maar deze is uiteraard nergens tegen een normale prijs (zonder €50 verzendkosten) te verkrijgen in Nederland. Daarna zag ik de BQ CC65, welke heel veel functies heeft, maar dus alleen een device op kan laden wanneer de oplader in het stopcontact zit. Het komt er dus op neer dat ik er niet helemaal uitkom. Omdat het niet nodig is om het wiel opnieuw uit te vinden wil ik jullie vragen of een van jullie hier iets over kan vertellen. Ik zoek dus iets dat aan de volgende eisen voldoet: - Moet batterijen (AA en AAA) op kunnen laden. - Moet een powerbankfunctie hebben voor een USB kabel (om telefoons of andere devices op te laden) - De powerbankfunctie moet ook kunnen werken op wegwerp batterijen Alvast bedankt, Lone Wanderer
×
×
  • Nieuwe aanmaken...