Ga naar inhoud

MariaM

Lid
 • Items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MariaM's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

15

Reputatie

 1. Het grootste doel van de spullen is om of nog thuis te kunnen komen, en als dat niet haalbaar is wil ik veilig en comfortabel kunnen wachten op hulp.
 2. Hoi allen, Ik weet niet of dit hier de juiste plek is. Ik heb sinds een paar weken mijn eigen en eerste auto gekocht. Ik gebruik de auto voornamelijk voor woon-werkverkeer en het halen van boodschappen of andere afspraken. Ik ga ongeveer 15.000 tot 20.000 kilometer per jaar rijden waarvan het grootste deel op de snelweg. In de auto is al een thuiskomertje aanwezig, een hesje, een gevarendriehoek, een basis EHBO set met een kleine brandblusser en twee hamertjes voor het intikken van de ramen. Nu heb ik er zelf nog een flesje water ingelegd met een mueslireep, een portemonnee met wat muntgeld en wat briefgeld. Zelf dacht ik eraan om het thuiskomertje in te wisselen voor een volwaardig reservewiel wegens mijn vele snelwegkilometers en een thuiskomertje je snelheid beperkt. Ik ben handig genoeg om het wiel zelf te verwisselen en heb daar ervaring mee. Maar wat zijn nou echt essentiële dingen die nodig zijn in een auto? Ik heb geen ruime auto maar wel een dubbele bodem in de kofferbak waar ik het een en ander in kan leggen. Groet Maria
 3. Ik ben mij er wel bewust van geworden dat ik mijn slaap nodig heb. Door een regelmatig slaap waakritme aan te houden heb ik een veel grotere natuurlijke weerstand. Ben ook wat bewuster omgegaan met boodschappen, plan wat meer vooruit met vers producten maar er staan ook wat blikken in de kast en basisbenodigdheden voor bijvoorbeeld pasta en rijstgerechten.
 4. Sorry voor mijn late reactie, heb wat chaotische weken op het werk achter de rug. Eerlijk gezegd heb ik niks anders gedaan als bij een normale griep. Het is best naïef van mijzelf maar heb altijd een goede basisconditie gehad en ben jong en sportief, in dat opzicht had ik verwacht dat ik corona wel zou overleven. Ik heb de eerste dagen mijn rust genomen, veel water gedronken en vooral veel fruit en groenten gegeten. Ook slik ik altijd vitamine d, smelttabletjes b12 en een combinatie supplement magnesium en zink. Dit dus ook door blijven slikken. Groet Maria
 5. Ik heb het afgelopen september gehad, wat begon met een loopneus en wat vermoeidheid na een dag windsurfen werd al snel onhoudbare hoofdpijn, vermoeidheid, verhoging en hoesten. Direct een test aangevraagd en die was positief, waar ik het heb opgelopen weet ik niet zeker. Op mijn werk droeg ik altijd mondkapjes en hielden we afstand, gelukkig geen van mijn collega's of gezinsleden die ik heb kunnen besmetten. Ben al met al echt ruim een week goed ziek geweest en vanaf daar flink opgeknapt en heb het idee dat ik conditioneel gezien op het oude niveau zit dan wel beter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...