Ga naar inhoud

Bianca

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bianca

  1. Manlief en ik hebben ruim 250 bordspellen en uitbreidingen. We lopen een beetje achter qua de nieuwste spellen omdat we al 10 jaar weg zijn uit Nederland maar de spellen die we hier graag spelen zijn Isis en Osiris, maar ook alles van het Gipf Project, dit zijn spellen voor 2 spelers. Voor 2+ spelers blijft de Kolonisten van Catan favoriet.
  2. Ik kweek ook zelf mijn groenten, de tomaten, paprika's, pepers, broccoli, erwten, verschillende soorten bonen, wortels, radijs en kolen zijn allemaal opgekomen. Ik heb ook squashes, meloenen etc. Dit jaar voor het eerst ook luffa squash gekweekt om zelf luffa's te maken, (scrub staven) ideaal om daar een voorraadje van te hebben voor in de badkamer. Ik heb op dit moment alles in de kas nog, wachten is op eind mei dat alles de grond in kan. Je prei ziet er geweldig goed uit!
  3. Ik heb op dit moment genoeg eten in huis voor zeker 4 maanden, pasta, rijst, potten, blikken, suiker, bloem, gist, kruiden, de vriezer ligt nu nog vol met groenten en vlees maar dat gaat straks ingemaakt worden om het langer houdbaar te maken. Achter het huis ligt de groentetuin en kas en in de tuin staat een waterput. We hebben 4 appelbomen, 4 perenbomen, 1 amandel, 2 pruimenbomen, 1 abrikoos, 2 perzikbomen een zoete en 2 zure kersen. Teveel mirabellen bomen en de afscheiding van de tuin bestaat uit vlierbessen, dus voldoende fruit aanwezig ook.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...