Ga naar inhoud

Gonzolla de wolf

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Gonzolla de wolf's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

2

Community reputatie

 1. Als de juiste medicatie gevonden is dan zou je gewoon dit virus kunnen uitschakelen... dus de redenatie dat medicatie het virus niet stopt is uit de lucht gegrepen. ..medicatie en vaccinatie zijn een en hetzelfde onderwerp namelijk het bestrijden van het virus.. Je hebt het over het bereiken van groepsimmuniteit door vaccinatie..echter er bestaat helemaal geen vaccinatie. ..je verbeterd jezelf door te zeggen dat er geen vaccinatie is...dus is groepsimmuniteit volstrekt onhaalbaar om dat ook maar te suggereren dat dat lukt... ik zeg indammen. Een vrijwillige lockdown. We zien dat vele bereid zijn te helpen. Dus de wederopbouw zal nadien ook positief verlopen..omdat we voor elkaar klaar staan in tijden van nood. Ik wou dat rutte ook eens verstandig wordt en aan de noodrem trekt. Voor de duidelijkheid tijdens een vaccinatie geef je de medicatie..
 2. In china werkt het.. dus waarom denk je dat in theorie het beter te weten? Als het in china werkt.. ?? Het werkt in elk geval niet door iedereen te vragen 1.5 afstand te houden.. Heb je wel eens iemand met parfum op geroken? Deze ruik je vanaf een afstand van 2 soms 3 meter. dan is de 1.5 meter wel heel karig. met een willekeurige hoest of niesbui zou dit ook kunnen worden bereikt. Immers dit virus zweeft in het vocht dat naar buiten komt en zou nog minstens 3 dagen buiten het lichaam kunnen blijven leven. Dus dat zweeft ongetwijfeld verder dan de 1.5 meter die men zegt te moeten houden..maar waar vele zich niet aanhouden. Dat zijn dus potentiele nieuwe corona klanten.. Deze zouden bij een lockdown niet besmet worden omdat ze dan gescheiden afgezonderd zullen leven. Dus waarom zou een lockdown dan niet het beste zijn?
 3. Mooie theorie. Groepsimmuniteit staat in deze context nog volledig in zijn kinderschoenen.. er is nog niet bewezen hoe dit virus in je lijf huishoud.. of je echt genezen bent..verlost van dit virus of dat het latent aanwezig is. Er is nog niks of zeer weinig bekend... dan vind ik het een groot risico om daarvoor mijn leven te moeten op offeren.. want dat is dat je zegt.. ook jouw leven kan hierdoor stoppen..hoe fijn vind je dat??? Liever indammen dan hopen op een groepsimmuniteit waarvan je nog niet eens zeker bent of je het zelf wel overleeft.. ???
 4. Ik ben het 100% met je eens. Dit is levensgevaarlijk voor iedereen.
 5. Als dit zo is dan is dit moedwillige genocide.. het zou dan wel leuk zijn om te weten dat rutte ook zijn eigen leven en die van de koning in de weegschaal zet.. alleen al het feit dat de koning in het geding komt is een rede tot afzetting.. of koerswijziging.. deze hele groepsimmuniteit is de grootste flauwekul in de geschiedenis. Deze virus is zonder geschikte medicatie niet te stoppen.. Groeps immuniteit ontstaat ook door indammen van het probleem.. en dan nog íets.. groepsimmuniteit werkt alleen in kleine kring.. het betekend dat je een cordon om een stel oudjes plaatst en denkt dat het virus niet over waait naar die oudjes.....maar zo werkt dat natuurlijk niet.. dan moet dat cordon wel heel erg groot zijn.. denkend aan de rest van de wereld.. ..dit is de omgekeerde wereld.. we moeten dat virus stoppen. Niet onschuldigen opofferen voor iets wat mogelijk niet eens werkt.
 6. Het enige probleem is de voedselvoorziening.. als dat op termijn goed te krijgen valt..dan ontstaat er geen echte problemen.. men moet zich er in berusten..ik denk dat vele nog niet zo ver zijn.. alsof het kwartje nog niet gevallen is. Geziende drukte op de stranden afgelopen weekend. Ik hoop maar dat dit geen nieuwe gevallen van ziekten oplevert. Ik heb gelukkig een achtertuin dus ik hoef niet te klagen.
 7. Schapen... dit is weer wat nieuws.. daar moet nog over nagedacht worden.. denk ik.. persoonlijk denk ik dat ze de plank volledig misslaan. Dit virus grijpt zo om zich heen.. het is super besmettelijk.. dat moet je met extreme maatregelen indammen. De regering sluit zijn ogen door te denken dat groepsimmuniteit er maar zo ineens er is... eerst moeten daarvoor heel veel zieke mensen komen..en die moeten dan ook nog genezen.!!?! . en daar zit hem de moeilijkheid.. er gaan er ook veel dood.. dan vind ik dat nogal een groot risico om uw en mijn leven daarvoor in de waagschaal te zetten..een lockdown zou de beste keus zijn. Hoe vervelend ook.. de economie draaiende houden vind ik geen goed argument.. dit probleem is niet te stuiten er is geen medicatie. . het is een utopie te geloven in een groepsimmuniteit.. .. bij een lockdown kunnen zieke mensen die nog niet herkennen dat ze ziek zijn geen anderen besmetten omdat iedereen verplicht thuis zit. Zo simpel is het.. nu kunnen ze iedereen besmetten zonder dat ze dit weten.. zo is het ook gegaan in italie.. Ik hoop dat rutte op zijn besluit terug komt.. want dit kan echt niet.
 8. Als je al besmet bent dan niet zelf eruit gaan..laat het doen.. verder denk ik dat het goed is om de innerlijke mens te verzorgen. Goede voeding veel vitamine c maar ook uien of ander superfoods.. brocolie. Bloemkool etc.. verder kun je weinig doen.. er is geen medica. Goed drinken. Soep. Etc
 9. In china wordt alcohol gebruikt. Door zelf alle plekken te onsmetten wat je aangeraakt hebt. En iedereen doet dat.. Met bleek krijg je van die nare vlekken. Met alcohol is dat minder. Ook kun je overwegen vaker je kleding te wassen.
 10. Accu lijkt mij het beste mits je een zonnencollector hebt. Dit is toch wel het meest logische. Wel in combi van 2 of meerdere accus.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...