Ga naar inhoud

Edan

Lid
 • Items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Edan

 1. Wie kweekt er zelf groenten? Ikzelf heb vandaag mijn winter prei geoogst en alles klaar gemaakt om ajuin en sjalotten te planten. Ook binnen heb ik het volgende uitgezaaid : basilicum, oregano, pompoen, zomer prei , radijs , Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 2. Ik heb gezorgd dat de egels niet meer in de hondeweide kunnen en mijn moestuin verplaatst zodat ze daar wel kunnen helpen. Had beter die info ook geschreven [emoji3] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 3. Ja maar mijn honden jagen op de egels met alle gevolgen van dien. Muil volledig vol stekels ( het zijn amercian bully's ) Ik plaats dingen die niet zo gevoelig zijn voor slakken in volle grond ( aardappelen , prei, ajuin,...) Maar voor de kropsla heb ik een bak op hoogte zodat de slakken er niet bij kunnen.
 4. zijn hier preppers die hun eigen wild slachten? Ik doe dit regelmatig Dit jaar heb ik 2 ree├źn , 3 everzwijnen en 1 hert in de diepvries gestoken. ik weet dat sommige mensen hier tegen zijn maar beter vlees kan je niet hebben. Dit is echt puur , je weet waar het vandaan komt en zorgt dat je kan overleven. Ik ben benieuwd naar de reacties.
 5. Ik denk ook dat het te maken heeft met niet de juiste info te krijgen. Teveel spam op sociale media/ verkeerde berichten , enz. Het eigenlijk niet echt weten hoe erg het wel is.... Ik heb er ook moeite bij , niet dat we het niet aankunnen. Maar mijn bedrijf, mijn arbeiders, enz. Maar het hoofd koel houden en hup er mee door.
 6. Dat zie ik ook wel zitten Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 7. Ga het toch proberen ik denk als je de schouw lang genoeg maakt dat je extra vermogen krijgt. Ik ga hem groot genoeg maken denk aan een diameter van 220mm zodat je genoeg vlam krijgt op de pan. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 8. neen ik wil zo eentje maken . deze foto vond ik op het web. ik zou wel ronde buis gebruiken ipv vierkante. maar wil nu weten als het de moeite is . ik ga hem proberen volgende week te maken.
 9. Zijn er mensen die een volledige metalen rocket stove hebben gemaakt? Niet een blikken maar eentje die je altijd kunt hergebruiken zoals hieronder. wat zijn jullie ervaringen ermee of is het teleurstellend om erop te koken. Graag jullie mening.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...