Ga naar inhoud

Tammo

Lid
 • Aantal items

  78
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Tammo's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

87

Community reputatie

 1. Een prepper is nooit verslagen. Ik zag het ook aankomen en ben alleen maar vastberadener geworden om hier zonder kleerscheuren uit te komen ??
 2. De hele EU is nu een wassen neus gebleken. Dit was het moment geweest waarop ze had kunnen laten zien wat het belang is van een daadkrachtig Europa. Blijkbaar is het hoogtepunt van Europa geweest dat alle komkommers in alle EU lidstaten nu keurig recht zijn.
 3. Klinkt als : "Wij wilden bekend maken dat we de scholen in Brabant dicht wilde gooien, maar dat is nu niet meer nodig omdat dit landelijk al geregeld gaat worden."
 4. Ik voel me sowieso niet schuldig. Als ik iets koop dan koop ik dat omdat ik denk dat mijn gezin dit nodig heeft of omdat ik denk dat ik er op welke wijze dan ook voordeel uit kan behalen.
 5. Vandaag : Leerling assen met corona verschijnselen, thuisisolatie, wordt niet getest : https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/158134/Leerling-van-middelbare-school-in-Assen-zit-in-thuisisolatie Leraar Oostwold : Niet getest : https://www.rtvnoord.nl/nieuws/220013/Twee-scholen-en-kinderdagverblijf-Oostwold-dicht-leraar-heeft-mogelijk-corona Tientallen leerlingen wezen skieen, niet getest : https://www.rtvnoord.nl/nieuws/220022/Tientallen-leerlingen-van-middelbare-school-Leek-uit-voorzorg-in-quarantaine Bekruipt mij het gevoel dat men ook helemaal niet wil weten wat er op school aan de hand is. Meer mensen die dit zien gebeuren ? Edit : Vandaag een record aantal meldingen voor de Medewerker Infectieziekten Groningen, teller tot nu toe op 22 meldingen
 6. Ik zal deze zo toevoegen, eens kijken of ik een koppeling kan maken met de bovenstaande p2000 melding. GGD: één nieuwe coronabesmetting, totaal nu zes #rtvnoord https://www.rtvnoord.nl/nieuws/220009/GGD-een-nieuwe-coronabesmetting-totaal-nu-zes
 7. Volgens mij vergeet de P2000 centralist even de privacy regels. Desalniettemin bedankt voor de info.. ? Gaat waarschijnlijk om : Huisartsenpraktijk Muntendam Julianaplein 2B, 9649 BX Muntendam https://g.co/kgs/JmC2vN
 8. Misschien een taak voor het leger om dit soort locaties alvast te gaan inrichten als noodhospitaal
 9. In Winschoten en Delfzijl staan nog twee ziekenhuizen leeg. Vooral in Winschoten zou er zo een vleugel ingericht kunnen worden voor opvang.
 10. Chaos op het werk. Toeristen in skigebieden Oostenrijk en Zwitserland worden uit hun accommodatie gezet.
 11. Had een tip voor nieuwe besmetting , man uit Beilen, maar dat valt niet onder Hoogeveen of De Wolden.
 12. Mocht er een melding komen voor Drenthe, dan kan dat Beilen zijn,kreeg daarnet een tip voor.
 13. Ik heb nu 4 patiënten Groningen, waarvan 2 zonder info. Daarnaast is er in het UMCG een patiënt vanuit een andere provincie.
 14. Mijn desinfectant werkt zeer zeker tegen virussen (Myxal)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...