Ga naar inhoud

Sonny

Lid
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Terhole(Hulst)

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Sonny's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

22

Community reputatie

 1. Vorige week di.16de operatie gehad aan de baarmoeder. Niks levensbedreigend... is toch gebeurd zonder dat er gevraagd werd om te wachten. Twee weken tevoren beslist en vastgelegd door gynae. Wel in België. Ook ct scan van de schildklier en onderzoeken hiervoor zijn zonder problemen kunnen doorgaan 3 weken terug.
 2. Ik heb de persconferentie van Be gevolgd. Even aan toevoegen dat de maatregelen van buitenkomen om te sporten of wandelen zeer verscherpt zijn. Men mag niet op een bankje zitten in het zonnetje een uurtje, men moet bewegen, maar na het sporten onmiddellijk terug naar de woning. Tweede week lockdown light daar en ik hoor ook van mijn zoon dat de maatregelen in de warenhuizen niet overal dezelfde zijn. Wordt vervolgd.
 3. Bedankt voor je info. Dat had ik al in de gaten allemaal ?. (Evenals de bon die je ontvangt). Ik ontwikkel dezer dagen precies een nog grotere vorm van smetvrees. En ik had het voor deze crisis al erg. Je moet idd bij alles nadenken. Denk dat ik in de toekomst mijn wegwerphandschoenen aantrek. Ook handig bij de benzinepomp. Inderdaad handiger met twee, maar dat is nu ook al weggevallen.?
 4. Ik ben niet mee i.v.m. fouten maken. Wat bedoel he, las het niet eerder. Heb ik ergens iets gemist?
 5. Wat bedoel je met schoon en wat met vuil? Alles is toch...?
 6. Ik doe het ook zo...schoenen blijven zelfs buiten staan. Gebruik steeds dezelfde buiten. Ook ga ik nadat ik me ontdoe van kleren en in de wasmachine stop (gelukkig net naast mijn deur)eerst douchen EN haar wassen. Niet vergeten ev bril ook steeds helemaal te reinigen. Jas blijft ook aan de ingang. Na 2x buiten met die jas ook de wasmachine in. Ik denk dat ik ook mijn autostoel ga beschermen met plastiek hoes. Zag dat ergens in een Chinees filmpje.
 7. Op twitter net gevonden. Militairen die de Belgische grenzen gaan bewaken.. had ik eerder al wat over horen ronken.
 8. Nope niemand...was sinds jan al steeds alleen thuis...en had niets anders omhanden dan nieuws te volgen. Ik heb mezelf grotendeels afgezondert en bij de plaatselijke kleine winkels op afstand gebleven. Hier in mijn dorp nog geen besmettingen gezien of gehoird in Hulst. Ik zit nu in mijn eigen bubbel en mix enkel met 2 maten die ook eigen bubbel hebben, en zelfs nog met de nodige afstand. Wel ben ik gebriefd dat de overbuurvrouw werkt in het verzorgingstehuis in Sint Gillis Waas (bij Stekene in Be) dat gisteren in het nieuws kwam met 1 dode en 19 besmettingen. Zij staat in de zorg. Dus het zal hier gauw ook in deze kant van zeeland zitten vrees ik. De vader liet weten dat zij zich niet zouden afzonderen van hun gezin en elkaar (met 4 kids). Zij willen graag antistoffen kweken voor later. Hij wil zelf zo lang mogelijk boodschappen blijven doen. Zo lopen besmettingen helaas naar de warenhuizen! ?
 9. Wat mij ook opvalt is dat vele mensen die ik ken met zware aandoeningen (kanker) nu in deze periode overlijden...Ik ken er zo n stuk of 6. Te toevallig naar mijn gevoel.
 10. Eerlijk gezegd denk ik dit ook. Ik zit sinds half januari thuis( vermoedelijk besmet via mijn dochter die in Brussel werkt waar dagelijks Chinese toeristen kwamen). Ik heb een longontsteking ontwikkeld. Drie reeksen antibiotica, heel moeilijk genezingsproces. Nu in herstelfase nog maar voel weinig vooruitgang. Als ik te lang ( max 15 min buiten ben) last op de longen...steken blijven feregeld de kop op steken. Wel geen koorts. Heel vreemd dat dit zo lang duurt. Verder leef ik heel gezond, aanvullende voedingssupplementen, vit D en C. Volgens mij circuleerd dat al sinds januari.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...